Grammys 2017 Dhaftar Winner lan dicalonke | Live

Grammys 2017 Live arep lan ing dhaftar juara awal, kita kudu Grammys 2017 dhaftar juara lan dhaftar unggulake Grammys kanggo ngerti menangaké penghargaan wektu iki. We lagi nyoba kanggo saya nganyari 2017 Grammys manggon lan njaluk bali menyang sampeyan karo warta paling anyar ing penghargaan musik.

Nalika iku Grammys 2017?

The 2017 upacara Grammy Awards kang dianakaké ana, Februari 12, 2017,

The 2017 upacara Grammys Pre-telecast bakal ing: Microsoft Theater
The 2017 upacara Grammys Pre-telecast bakal ing: Staples Center
Wong sing bungah banget kanggo loro upacara penghargaan saka penghargaan musik paling gedhe ing taun.

2017 Grammys List Winner

Grammys 2017 dhaftar Winner kalebu:

  • Lady Gaga, Adele
  • Kasempatan Rapper
  • David Bowie
  • Lalah Hathaway
  • Sarah Jarosz

Grammy Awards 2017 bakal dianugerahi ing 82 Kategori superstars karo music paling mawarni-warni accross genre lan kategori. Kita bakal nggawa sampeyan manggon nganyari saka Grammy Awards 2017.

Grammy 2017 Dhaftar Winner

Grammy 2017 Best Artist New

Kasempatan Rapper
Grammy 2017 Best Pop Vocal Album

25, Adele
Grammy 2017 Best Traditional Pop Vocal Album

Summertime: Willie Nelson Sings Gershwin, Willie Nelson

 

Grammy 2017 Best Pop Solo Performance

"Hello,"Adele
Grammy 2017 Best Pop Duo / Performance Group

"Bileng ndase,"Twenty One Pilots
Grammy 2017 Best Country Album

Guide A Sailor kang Bumi, Sturgill Simpson
Grammy 2017 Performance Country Solo Best

"Gréja Kula,"Maren Morris
Performance Country Duo / Group Best

"Jolene" [ft. Dolly Parton], Pentatonix
Best Country Song

"Humble lan Kind,"Lori McKenna, songwriter (Tim McGraw)
2017 Grammys Best Rock Album

Aku Aku Cantik, Kandhang gajah
Best Rock Song

Sampeyan bisa nonton Grammy 2017 manggon ing TV lan uga liwat Internet. Pracaya Netflix uga streaming iku. Aku sorak kanggo Adele, sing sing sorak kanggo Grammy Awards iki 2017? Mugi sampeyan seneng List Grammys Winner 2017.