(*) Chinese Pesen Enggal 2017 [New]

pesen taun anyar Chinese sing tau arep metu saka cara lan kita panginten teka munggah karo taun anyar chinese 2017 pesens ngarang mung kanggo kowe. We lagi looking nerusake kanggo panganggo kanggo 2017 pesen taun anyar Chinese.

Happy Imlek 2017 pesen

taun anyar Chinese 2017 pesen

Happy Cina taun anyar wishes pesen

Bersyukur bilih sampeyan bisa ndeleng New Year in urip maneh. Sinau saka cacat kepungkur lan njupuk ing donya ing dhuwur roh!

pesen taun anyar Chinese

Sadurunge Sunrise saka srengenge pisanan 2017, mugi kula Paint kabeh sinar berkahing sukses lan rasa seneng sing. Punika pengarepan sing apik Enggal!

pesen taun anyar Cina kanggo kanca-kanca

Enggal iki aku pengin sing:
Nasib tau njupuk sampeyan kanggo kulo bumpy;
Cupid napuk karo panah kang sweetest;
Lady Luck liya marang kesehatan lan kasugihan;
Guardian Angel tansah tandha pikiran lan padhang.
Duwe Happy lan Rahayu Enggal

Good Chinese new year messages

Oh sandi Dear, Lali ur wedi,
Ayo kabeh ur impen dadi Clear,
Aja sijine Luh, Mangga Krungu,
Aku arep ngomong bab siji ing ur kuping
Pengarepan u banget "Happy NEW taun"!

2017 pesen taun anyar Chinese

wishes kanggo sampeyan, Great wiwitan kanggo Jan, Tresna kanggo Feb, Peace kanggo Maret, Ora kuwatir kanggo April, Fun Mei, Joy kanggo Juni kanggo Nov, Happiness kanggo Dec, Duwe begja lan apik 2017.

Muga dina dadi bottle minangka Diamonds;
Bisa kanca Panjenengan dadi apik minangka Gold;
Uga atimu tetep ijo minangka Emerald;
Lan uga nyawa tetep minangka murni minangka Pearl.
Happy New Year!

Muga Enggal ndandani Panjenengan:
nangis menyang bungah
plans menyang ajeg
impen dadi kasunyatan
tabungan menyang aset
katresnan menyang kekompakan
Lan tondo menyang tujuan!
A New Year banget Happy

Gong pesen Xai Fa 2017

ibu & Pak .... Matur nuwun kanggo Bringing Me ing urip lan tansah nglirwakake Enggak Ngaruh Kula & Isih Supporting Me in Punapa mawon i Apa. Kangen Tansah. Happy New Year My Lovely Parents.

2017 gong pesen cai xi fa

Gusti Allah ing ngaluhur,
Sing marang wong Putra wus diwenehi;
Nalika malaékat sing karo mirth tender,
A taun anyar bungah kanggo kabeh bumi!
~ Happy New Year 2017 ~

Deloken: Imlek 2017 Quotes

pesen kanggo taun anyar chinese

Enggal ndadekke mung Happiness ora Luh,
Everybody tresna mung Sampeyan Dear,
Kabeh masalah bakal Rampung ......
Iku kanggo Sampeyan arepku Special NEW taun'S.

pesen samsung kanggo taun anyar chinese

May kabeh detik, menit, jam, dina, minggu lan sasi Enggal iki nggawa kabungahan kiat lan luck! Happy New Year!

2017 chinese pesen taun anyar

Kita metu saka taun sadurungé lan log menyang taun, Aku ngongkon kowé heartfelt wishes kebak katresnan, luck, rasa seneng lan mirth. Happy New Year!

taun anyar Chinese 2017 pesen

Ayo dadi gawe résolusi Enggal kita dadi ana kanggo saben liyane lan bantuan fellow menungsa ing perlu malah yen kita ora ngerti wong wong. Supaya teka supaya kang nyebar sawetara kebecikan lan gayeng!

Funny chinese pesen taun anyar

account anyar taun Liyane kene supaya mbayar ulang tenogo lan njaluk disetel kanggo seneng. Nglirwaaken kabeh kuwatir, mamang lan ngedeni lan mung tindakake kawicaksanan ngguyu, tresna, manggon.

chinese pesen taun anyar kanggo sadulur

Uga taun dadi padhang tinimbang siji musna dening; enveloped ing kaluhuran lan seger; Bliss lan endowments.

chinese pesen taun anyar kanggo kulawarga

Happy New Year Greetings kanggo Kabeh Friends sandi!
Aja tansah rukun karo tanggi lan sederek,
Ing perang karo vices lan imperfections,
Lan supaya saben Enggal nggoleki sampeyan wong apik!
Pengarepan sing seneng banget Enggal!

Deloken: Imlek 2017 wishes

taun anyar chinese 2017 pesen apik

Pengarepan sampeyan kabeh iku apik on New Year iki!
Seneng-seneng, kabungahan, tentrem, tresna, care, luck lan sukses ahead!

lucu chinese taun anyar 2017 pesen

Uga wis taun gedhe kapenuhan karo rasa seneng kiat lan luck! Tetep ing becik kesehatan lan entuk dhuwur luwih saka sukses. Pengarepan sing taun apik ahead!

Chinese image pesen taun anyar

Nalika aku mikir bab Persahabatan kita lan carane seneng iku wis digawe kula, Aku pengin pengin sampeyan seneng ing taun teka.

The pesen taun anyar Imlèk 2017 wis nyedhak banget rauh lan kita bakal seneng kanggo ndeleng apa sing ing otak kanggo taun anyar Cina iki. Aja supaya kita ngerti apa sing looking nerusake kanggo iki taun anyar Chinese 2017 pesen. pesen Gong Xi Fa Cai 2017 padha mung curated kanggo sampeyan.