Imlek 2017 wishes

Seneng karo Imlek 2017 wishes kita wis diklumpukake kanggo sampeyan. Pengarepan sampeyan Happy Chinese New Year 2017. Kene sing gedhe-gedhe sing wis kapilih lan bisa koyone sampurna kanggo sampeyan. Jaluk sing mbukak liwat kabeh mau.

Chinese Wishes Enggal 2017

chinese new year Greetings tembung

Zai cǐ xīnnián Zhi Ji, wǒ esuk Furen Xian nǐ Ji nǐ de Jiari Zhi yǐ jiérì de wènhòu, Bing Zhu nǐmen xīnnián kuàilè, Shiye yǒu Cheng, Xingfu jiating.
Ing wusana Taun Anyar, uga bojoku lan aku ngluwihi kanggo sampeyan lan Yours Greetings warmest kita, pengarepan sing seneng Enggal, Karir sukses luwih seneng kulawarga.

chinese Greetings taun anyar ing karakter chinese

Zhu hǎoyùn, Jiankang, Yi Ge Tabel jiayao Kuaile duguo nǐ Xinnian.
Good luck, becik kesehatan, gayeng apik lan pass seneng Enggal.

Deloken: Imlek 2017 Quotes

Wishes kanggo Rooster Year 2017

Yuan míngliàng xǐqìng saka xīnnián zhúguāng wēnnuǎn Yi Nian Zhong Mei perang wingi wingi ha ha, Zhu Huanhuan xǐ xǐ nǐ sanadyan Xinnian!
Bisa cemlorot padhang lan perayaan warsa énggal lilin anget dina kabeh taun liwat. Wus sampeyan bakal duwe wektu apik nglaras Enggal sing seneng ing saben cara.

Chinese wishes taun anyar

GEI nǐ wǒ Wujin kanggo aplikasi de Zhufu, Nanging Chengwei yǒngheng cetha wǒmen yǒuyi kanggo aplikasi de Jinian.
Aku menehi telas account-anyar wishes apik. Mangga nampa wong-wong mau minangka pengéling-éling marang anyar Persahabatan langgeng kita.

wishes kanggo taun anyar chinese

Zhu wǒ zuì qīn'ài de fùmǔ jiérì yúkuài!
Greetings Mangsa kanggo sandi tuwane ngisini!

2017 chinese wishes taun anyar

JI DUI wǒmen nǐ Qǐng nǐ Jieshou quanjia de meihǎo Zhufu, Zhu nǐmen xīnnián kuàilè.
Mangga nampa wishes kita kanggo sampeyan lan Yours kanggo seneng Enggal.

salam CNY ing chinese

Zhongxin Zhufu láinián Kuaile, Xingyun!
Anget Greetings lan wishes paling apik kanggo rasa seneng lan apik luck ing taun teka.

Deloken: Imlek Wallpaper 2017

chinese pangestune taun anyar

Shi Xinnian xǐqing de Rizi - Yinwei buyong shangke.
New Year wektu kanggo bungah lan bungah ... amarga ora ana kelas.

chinese wishes taun anyar ing chinese

Tong Yuan Zai Kuaile yǔ suishi berPeredam - cemuwit yǔ wǒmen cunbu rutong Buli.
Uga rasa seneng tindakake sampeyan nang endi wae ... kaya kita apa.

taun anyar chinese wishes for kanca

Ngidini kula congratulate sampeyan ing rawuh ing Taun Anyar lan kanggo ngluwihi kowe kabeh paling wishes kanggo kesehatan sampurna lan kamakmuran langgeng.

taun anyar chinese wishes kanggo kulawarga

Harmony ndadekke kasugihan

CNY pesenan chinese

Greetings Mangsa lan paling wishes,Pengarepan sing padhang lan seneng Enggal。
jiérì Xiànshàng saka wènhòu yǔ Zhufu, Yuan dicethakaké nǐ yǒngyǒu shengji chongmǎn Yige Huanle de Xinnian.
Greetings Mangsa lan wishes tulus kanggo padhang lan seneng Enggal!

taun anyar chinese wishes kanggo gendakan

Zhu Jixi Khanka Lake Gao Zhao!
Bisa teka menyang rejeki apik!

Mugi-mugi panjenengan tresna kita Happy Chinese wishes taun anyar 2017 lan bakal bali kanggo kita karo pendekatan liyane luwih. We look nerusake kanggo sampeyan eagerly. Chinese wishes taun anyar kene kanggo tetep.