2017 Oscar List Winner lan Oscar 2017 Dhaftar unggulake

Oscar 2017 Dhaftar Winner lagi mbalek metu lan kita ngarep-arep La La Land menang gambar sing paling apik ing Oscar 2017 urip dina iki. Anugrah global industri film iku siji saka acara paling nenggo saka kabèh taun lan kita lagi kene karo Oscar 2017 Dicalonke lan pemenang Oscar 2017 dhaftar kanggo sampeyan.

taun iki Oscar sing versi 89 of Academy Awards lan njupuk Panggonan ing:

Oscar 2017 Winners

2017 Oscar Best Supporting Actress juara

Viola Davis kanggo film pager

dicalonke liyane:

  • Naomie Harris, Puri
  • Nicole Kidman, Lion
  • Octavia Spencer, Tokoh didhelikake
  • Michelle Williams, Manchester, Segara

2017 Oscar Best Supporting Actor juara

Mahershala Ali kanggo film Moonlight
dicalonke liyane:

  • Jeff Bridges, Neraka utawa Water High
  • Lucas hedges, Manchester, Segara
  • Dev Patel, Lion
  • Michael Shannon, Animals nocturnal

Oscar 2017 BEST swara EDITING

rawuh

dicalonke liyane:

  • Deepwater Horizon
  • hacksaw Ridge
  • La La Land
  • Sully

Oscar 2017 BEST paketan DESIGN

Fantastic tradisional lan Where to Golek wong

dicalonke liyane:

  • Florence Foster Jenkins
  • Jackie
  • La La Land
  • Allied

Deloken: Happy Birthday Wishes Images

Dandanan Oscar lan Hairstyling Winner

lampus Squad

dicalonke liyane:

  • A Man Called Ove
  • Star Trek Beyond

Oscar 2017 BEST dokumen FILM juara

O.J.: Digawe ing Amerika

dicalonke liyane:

  • Fire ing Sea
  • Aku Ora Negro Panjenengan
  • Life, animasi
  • 13th

saiki, sing wis musna liwat Oscar 2017 Dhaftar Winners, ayo kang njupuk sampeyan liwat Oscar 2017 dhaftar dicalonke. Sing sing sorak kanggo Oscar iki 2017?

Oscar dicalonke 2017

Oscar Picture Best unggulake

rawuh
pager
hacksaw Ridge
Neraka utawa Water High
Tokoh didhelikake
La La Land
Lion
Manchester, Segara
Puri

Oscar 2017 Actor unggulake Best

Casey Affleck, Manchester, Segara
Andrew Garfield, hacksaw Ridge
Ryan Gosling, La La Land
Viggo Mortensen, Kapten Fantastic
Denzel Washington, pager

Oscar 2017 Actress unggulake Best

Isabelle Huppert, dheweke
Ruth Negga, maha
Natalie Portman, Jackie
Emma Stone, La La Land
Meryl Streep, Florence Foster Jenkins

Oscar 2017 Direktur unggulake Best

Damien Chazelle, La La Land
Mel Gibson, hacksaw Ridge
Barry Jenkins, Puri
Kenneth Lonergan, Manchester, Segara
Denis Villeneuve, rawuh

Oscar 2017 Best Skenario Writing unggulake

Neraka utawa Water High
La La Land
Lobster ing
Manchester, Segara
20th Century Women

Deloken: Happy Birthday Pesen

Oscar 2017 Film Asing paling apik

Land of Mine, Denmark
A Man Called Ove, Swedia
Salesman The, Iran
Tanna, Australia
Toni Erdmann, Jerman

Oscar 2017 Unggulake Film Asing paling apik

rawuh
La La Land
Lion
Puri
Silence

2017 Oscar Design Produksi Best

rawuh
Fantastic tradisional lan Where to Golek wong
Dipuji, Caesar!
La La Land
penumpang

2017 Oscar Efek Visual Best

Deepwater Horizon
Doctor Strange
The Jungle Book
Kubo lan Two Strings
Rogue Salah: A Star Wars Story

2017 Oscar Best Film Editing

rawuh
hacksaw Ridge
Neraka utawa Water High
La La Land
Puri

Mugi-mugi panjenengan sante Oscar List Winner 2017 thoroughly nalika kita nunggu sawetara asil saka Oscar 2017 Winner minangka Oscar manggon isih arep ing. Oscar List unggulake 2017 ana siji menarik karo akeh suprises lan gawe kaget nggawe dhaptar. Sing sing totoan ing kanggo Academy Awards List Winner 2017?