Happy New Year Shayari 2017

Pengarepan sampeyan seneng taun anyar Shayaris kanggo taun anyar iki 2017. Mugi panjenengan nindakaken uga! Njaluk Folks Kaurut!

Enggal Shayari in Hindi 2017

Ngramut hubungan whim iki,
Tansah kobong lamp ing jantung kenangan,
Aku lelungan cantik manis 2016 The ...
Kaya karo 2017 Uga njaga.
wishes apik taun..

*****Taun anyar 2017 Shayari in Hindi ******

We manggon ing atimu,
Kabeh pain nandhang,
Pengin kita ora bisa sadurunge menehi,
Pisanan ngomong Happy New Year.
Happy New Year ...

*****Happy New Year 2017 Shayari *****

Bakal weruh kembang Bloom apik ing Gulshan,
kenangan manis lan ora nguntungke pungkasan taun bakal karo,
Ayo bebarengan kanggo ngrameke Taun Anyar perayaan ngguyu meriah,
Esuk pisanan taun anyar bakal nggawa rasa seneng kanggo kaetung.
Happy New Year ...

Adversitements
*****Hindi Happy New Year Shayari 2017*****

Tresna kanggo wong kanggo dadi ing ati wong kang;
Saben dina nggawa Festival rasa seneng,
Kabeh teka kanthi pangarep-arep gum Bhulke,
Enggal 2015 Saiki Welcome kanggo kabeh kita.

Happy New Year..

*****2017 Happy New Year Shayari Hindi *****

Lali taun kepungkur,
ngrangkul Enggal iki kang,
Ayo kita ndedonga kanggo busur Gusti,
taun iki, kabeh impen sing kawujud.

A banget seneng taun anyar ...

*****Happy New Year 2017 Shayari SMS *****

Taun lawas arep lunga,
Apa cara alam,
kenangan lawas, mikir apa ora sedih,
Ayo taun anyar wis teka,
Njupuk cipratan kenek kanggo mencet.

A banget seneng taun anyar ...

*****Happy New Year 2017 SMS Wishes *****

Punapa mawon impen sing decorated ing mripat,
Lan apa wae jantung kepinginan lan ngupaya,
taun anyar iki bakal nggawe wong teka bener,
Sing, wishes paling apik kanggo sampeyan!

Happy New Year ...

*****Happy New Year 2017 Shayaris *****

Tansah tetep adoh saka dipengini kasusahan,
Aja ngadhepi tau Tnhaiyon,
saben kepinginan kawujud saben ngimpi,
Ndedonga saka telenging ati.

Happy New Year..

*****Shayari Hindi Happy New Year 2017*****

Ngramut hubungan whim iki,
Tansah kobong lamp ing jantung kenangan,
Aku lelungan cantik manis 2015 The ...
Kaya karo 2016 Uga njaga.

wishes apik taun..

*****Happy New Year 2017 wishes *****

Kembang mambu semi ing !
Sampeyan tak kabeh iki peparingé !!
Asma, rembulan lan lintang-lintang !
Apa kabeh Sringar iki !!
Apa sampeyan seneng bisa didunungi gain kanggo gain ......
Kaya sing joys nembak !
Ana ewu pandongaku !!
Menyang buntut sethitik !

Sampeyan tak dadi luwih tresna ing urip !!