Taun anyar 2017 Status Facebook

Happy taun anyar Status Facebook kene lan kita duwe koleksi ing siap kanggo sampeyan.

Mugi Smiles saka batesan taun teka, Whispering 'bakal bahagia' - Alfred Tennyson

"Resolusi Enggal kang: Ngidinke wong bodho liyane seneng, kasedhiya iki ora kasurung wong njupuk munggah liyane saka wektu. - James Agate

Happy New Year 2017 Facebook status

"Wong-wong sing marang kowé awak, pepak karo kekirangan; Nanging Gusti Allah sing maringi kowé Soul, bersenjata kowé kanthi resolusi. tugas iku, lan Paduka wicaksana; wicaksana lan Paduka seneng. - Akhenaton

"A taun anyar ndadekke ora mung rasa seneng, iku ndadekake kita seneng karo pangarep-arep kanggo nepaki dreamz kita utawa awal anyar gesang kita. dadi, taun anyar banget khusus kanggo wong. - Santonu Kumar Dhar

"Iki taun anyar. A awal anyar. Lan iku bakal ngganti - Taylor
May Enggal nyedhak 2017 asu laut atimu karo ngarep-arep lan ndadekke sesuk padhang karo persil saka potensi anyar. seneng taun anyar ....

Enggal Status Facebook

paling wishes kanggo sampeyan,
Great wiwitan kanggo Jan, Tresna kanggo Feb,
tentrem for March, Ora kuwatir kanggo April,
seneng May, Joy kanggo Juni kanggo Nov,
Happiness kanggo Dec.
Duwe begja lan apik 2017

Happy New Year 2017 Status Facebook

Ayo kita lali ngedeni kita, supaya kabeh impen kita dadi cetha, supaya kita dadi luwih ekspresif, supaya kita dadi nimbang wong sak us taun. A New Year nerangake karo glows kang ngarep-arep ing atine kita. Iku ngiseni kita karo kapercayan anyar lan wani miwiti anew. taun iki supaya kita nggambarake sandhangan kasucèn kita lan nyoba kita paling apik kanggo dadi apik.

Minangka New Year tandha awal anyar, supaya kita ketemu wong apik, supaya kita dadi luwih petualangan lan supaya kita nggawe persil saka kenangan taun. Minangka New Year in SIM kita wis teka munggah karo Images Advance Happy New Year kanggo penyayang lan kanca-kanca.

 

Dear Pacar Kula,
Aku Bakal seneng Kiss You
On 31 Desember Saka 11:59 pm Kanggo 12:01 am
Aku Bisa Boast Lan Kiat Ending Kanggo 2016 &
Gumunggung Lan Amazing Mulai Kanggo Taun Baru 2017.
Wish U A Happy New Year 2017 !!!

Minangka taun anyar renews kabeh rasa seneng lan kabar apik, Mugi Roh joyful tansah mencorong ing atimu ing salawas-lawase!
Happy New Year!

Ι tau bisa fοrget Αrms mbukak Panjenengan, Υour siap-kanggo-listen Εars, ati jenis Υour Αnd lοve ngrawat kanggo Μe! Pengarepan isin anget yοu Αnd persil saka lοve kanggo New Υear!

Little tombol kunci amba mbukak;
Tembung prasaja nggambarake pikirane gedhe;
eseman Panjenengan bisa ngobati pamblokiran jantung;
Supaya tetep ing esem, iku rocks.
Happy New Year 2017!