кинеска Нова година 2017 желби

Уживајте со кинеската Нова Година 2017 желбите сме собрани за вас. Ви посакуваме Среќна Кинеска Нова Година 2017. Тука се оние кои се во потесниот избор и може да изгледа да биде добра за вас. Побара да одат низ сите нив.

Кинеската Нова Година желби 2017

Кинеската Нова Година честитки зборови

Zai cǐ xīnnián оде Zhi, wǒ утро Furen Ксиан nǐ оде nǐ де Jiari Zhi yǐ jiérì де wènhòu, Бинг Жу nǐmen xīnnián kuàilè, Shiye yǒu Ченг, Xingfu jiating.
По повод Нова Година, може јас и жена ми се прошири на вас и твое нашите најтопла поздрав, Посакувајќи ви среќна нова година, вашата кариера поголем успех и вашето семејство среќа.

Кинеската Нова Година честитки во кинески знаци

Жу hǎoyùn, Jiankang, Ји Ге маса jiayao Kuaile duguo nǐ Xinnian.
Со среќа, добро здравје, добро расположение и да го положат среќна нова година.

Плаќање: кинеска Нова година 2017 цитати

Желби за Петел Година 2017

Јуан míngliàng xǐqìng на xīnnián zhúguāng wēnnuǎn Ји Nian Џунг Меи на војна вчера вчера ха ха, Жу Хуанхуан xǐ xǐ nǐ иако Xinnian!
Може светла и весела сјај на Нова Година свеќа топли денови во текот на годината преку. Надевајќи се дека ќе имаат прекрасно време за уживање во Нова Година дека е среќен на секој начин.

Кинеската Нова Година желби

GEI nǐ wǒ Wujin да се применуваат де Zhufu, tamen Chengwei yǒngheng јасно wǒmen yǒuyi да се применуваат де Jinian.
Јас ви даде бескрајни сосема нова добри желби. Ве молиме прифатете ги како нова спомен на нашите трајно пријателство.

со желби за кинеската Нова Година

Жу wǒ Zui qīn'ài де fùmǔ jiérì yúkuài!
Новогодишни Честитки до моите најмили родители!

2017 Кинеската Нова Година желби

СИ ДУИ wǒmen nǐ Qǐng nǐ Jieshou quanjia де meihǎo Zhufu, Жу nǐmen xīnnián kuàilè.
Ве молиме прифатете ги нашите желби за вас и твое за среќна нова година.

CNY честитки во кинески

Zhongxin Zhufu láinián Kuaile, Xingyun!
Топли честитки и желби за среќа и среќа во наредната година.

Плаќање: Кинеската Нова Година Позадини 2017

Кинеската Нова Година благослови

Ши Xinnian xǐqing де Rizi - Yinwei buyong shangke.
Нова Година е време за радост и веселба ... бидејќи не постои класа.

Кинеската Нова Година желби во кинеската

Тонг Јуан Zai Kuaile suishi yǔ замолчени - замолчени yǔ wǒmen cunbu rutong Buli.
Радост да го следат насекаде ... само како што го правиме.

Кинеската Нова Година желби за пријатели

Дозволете ми да ви честитам за доаѓањето на Нова година и да се прошири на сите вас моите најдобри желби за Ваша совршено здравје и трајни просперитет.

Кинеската Нова Година желби за семејството

Хармонија носи богатство

CNY кинески желба

Новогодишни Честитки и најдобри желби,Посакувајќи ви светла и среќна Нова Година。
Xiànshàng jiérì на wènhòu yǔ Zhufu, Јуан откри nǐ yǒngyǒu shengji chongmǎn Yige Huanle де Xinnian.
сезона честитки и искрени желби за светла и среќна Нова Година!

Кинеската Нова Година желби за девојка

Жу Jixi Гао Жао!
Може да дојде во среќа!

Се надеваме дека ви се допадна нашата колекција на Среќна Кинеска Нова Година желби 2017 и ќе се врати кај нас со уште повеќе пристап. Ние со нетрпение очекуваме да ви нетрпение. Кинеската Нова Година желби се тука да останат.