(*) Кинеската Нова Година пораки 2017 [нови]

Кинеската Нова Година пораки никогаш не се случува надвор од патот и мислевме дека нема да излезе со кинеска Нова година 2017 поракаs скроена само за вас. Ние сме во потрага очекуваме да ги придонесите за 2017 Кинеската Нова Година пораки.

Среќна Кинеска Нова Година 2017 пораки

Кинеска Нова година 2017 пораки

Среќна Кинеска Нова Година сака пораки

Бидете благодарни што можеше да се види на Нова Година во вашиот живот повторно. Дознајте од вашите претходни недостатоци и да се преземе во врска со светот во висок духови!

Кинеската Нова Година пораки

Пред изгрејсонце на првото сонце 2017, дозволете ми да се наслика сите зраци со благословот на успех и среќа за вас. Еве Ви посакувам прекрасен Нова Година!

Кинеската Нова Година пораки за пријатели

Оваа Нова Година Посакувам:
Судбината никогаш не ќе ве однесе за трнлив возење;
Купидон секогаш изненадува со најсладок неговата стрела;
Дама среќа ти дал здравје и богатство;
Твојот ангел чувар држи вашиот ум и светла за предупредување.
Имаат среќен и благословен Нова Година

Good Chinese new year messages

Ох драги, Заборавете ur Стравот,
Ајде сите ur соништа да биде јасно,
Никогаш не се стави Солза, Ве молиме Слушнете,
Сакам да кажам една работа во Ур уво
Сакајќи у многу "Среќна Нова Година"!

2017 Кинеската Нова Година пораки

Моите желби за вас, Одличен почеток за јануари, Љубовта за февруари, Маршот за мир, Не се грижи за април, Забава за мај, Радоста за јуни за да се Nov, Среќа за декември, Имаат среќа и прекрасни 2017.

Може дена нека ви биде како сјајни како дијаманти;
Може вашите другари да биде добра како злато;
Срцето нека ви остане како зелено како смарагд;
И може душата да остане чиста како бисер.
Среќна Нова година!

Може Нова Година се трансформира во вашата:
Твоите солзи во радост
Вашите планови во акција
Вашите соништа во реалност
вашите заштеди во средства
Твојата љубов во заедништво
И вашата пресвртници во дестинации!
А многу Среќна Нова Година

Гонг Xai Фа пораки 2017

Мајка & Тато .... Ви благодариме за мене Спроведување на вашиот живот и да Секогаш Занемарувањето на моите грешки & Сепак ме поддржува во Што и да направам. Те сакам секогаш. Среќна Нова Година Мојата стара Родителите.

2017 гонг пораки XI ФА Cai

Слава на Бога во најголем небото,
Кои до човекот му даде Неговиот Син,;
Додека пеат ангелите со тендерот радост,
Мило нова година на сите на земјата!
~ Среќна Нова Година 2017 ~

Плаќање: кинеска Нова година 2017 цитати

пораки за кинеската Нова Година

Нова Година носи само Среќата не Солза,
Сите сакаат само Почитуван,
Сите ваши проблеми ќе бидат Заврши ......
Тоа е за вас мојата желба Специјални НОВОГОДИШЕН.

Whatsapp порака за кинеската Нова Година

Мај сите секунди, минути, часа, дена, недели и месеци на оваа Нова Година ви донесе неизмерна радост и среќа! Среќна Нова година!

2017 Кинеската Нова Година порака

Како што се одјавите од претходната година и влезете во оваа година, Јас сум ти праќаат срце сака полн со љубов, среќа, среќа и радост. Среќна Нова година!

Кинеска Нова година 2017 порака

Ајде да ја направиме нашата новогодишните резолуција да бидат таму за друг и помогне на колеги човечки суштества кои имаат потреба, дури и ако ние не ги знам лично,. Па ајде, ајде да се шири некои добрина и расположи!

Смешни Кинеската Нова Година порака

Уште една нова година е тука, па ја дополните вашата енергија и да добиете сет за да уживаат. Се откаже од сите грижи, двоумења и стравови и само ги следат политиката на смеа, љубов, во живо.

Кинеската Нова Година порака за брат

Може годината да биде посветла од онаа поминале; обвиен во добрина и благосостојба; блаженство и донации.

Кинеската Нова Година порака за семејството

Среќна Нова Година Честитки до сите мои пријатели!
Бидете секогаш во мир со своите соседи и роднини,
Во војна со вашите пороци и несовршености,
И секоја Нова Година ќе се најде подобар човек!
Ви посакуваме многу среќна Нова Година!

Плаќање: кинеска Нова година 2017 желби

кинеска Нова година 2017 пораки добра

Сакајќи сите добри работи на оваа Нова Година!
Забавувај се, радост, мир, љубов, нега, среќа и успех пред!

смешно Кинеската Нова Година 2017 пораки

Може да имаш добра година исполнета со огромна радост и среќа! Останете во добро здравје и да се постигне поголема височините на успех. Ви посакуваме прекрасна година пред!

Кинеската нова слика годината порака

Како што мислам за нашето пријателство и како среќен што ме направи, Сакам да ви посакам среќа во годината што доаѓа.

на Кинеската Нова година пораки 2017 се приближува прерано и ние би сакале да се види она што е подолго вашиот мозок за оваа Кинеската Нова Година. Ги споделите со нас она што ви се гледа напред кон оваа Кинеска Нова година 2017 порака. Гонг Кси Каи Фа пораки 2017 беа само куратор за вас.