Среќна Нова година 2017 мотивациони Цитати

Да започнете со некои нови година мотивациони цитати. Ние имаме многу од нив за вас. Овде и да одите!

Тука се сакаат многу среќна и просперитетна Нова Година на лице кое носи сонце на семејството секогаш.

***********

Нова година 2017 Мотивациони Најдобра Цитати

Може дена нека ви биде како сјајни како дијамант, може да вашите пријатели да биде добра како злато, срцето нека ви остане како зелено како смарагд, и може душата да остане чиста како бисер.

*************

Ви посакувам Среќна Нова Година од дното на моето срце. Да ви даде Бог на среќа и сила да ги надмине вашите минати неуспеси година.Може да се посвети на Нова Година за човештвото и подобрување на светот во целост.десет, девет, осум, седум, шест, пет, четири, три, две, еден, Ура! Нејзината Нова Година веќе! Уживајте товари и имаат многу време пред.Наидов на љубовта, здравје, мирот и радоста. Тие сакаа постојан дом. Им нуди на вашата адреса. Се надеваат дека ќе стигнат до вашиот праг на оваа Нова Година.Нова година 2017 Мотивациони Најдобра Цитати

Ние ќе ја отворите книгата. нејзините страници се празни. Ние ќе се обидеме да се стави зборови на нив самите. Книгата се вика можности и првата глава е Нова Година. - Edith Lovejoy ПирсВашиот успех и среќа лежи во вас. Реши да ги направат среќни, и вашата радост и ќе се формира непобедлива домаќин против тешкотиите. - Хелен КелерПостојат поголеми работи кои треба да се постигнат во секоја Нова Година, и секој и секој мора да се подготви себе си за да биде голема, не со зборови од устата, но со многу жртви. - Мајкл Џонсон Bassey"Нека Новата Година ви даде сила да се соочи со предизвиците на животот и храброст за да се прилагоди на едро, па како да се земе секоја ситуација на вашиот чекор.""Нова Година ви дава свежа 365 дена да си играат со -. ги пополни со што твоето срце желби, така што ќе не жали на крајот од годишниот циклус "

Најдобар Нова Година 2017 цитати"За зборовите минатогодишниот припаѓаат на минатогодишниот јазик. И следната година зборови чекаат друг глас. "- T.S. Елиот, четири квартетиНовата година е пред нас, како поглавје во книгата, чекаат да бидат напишани. Ние можеме да помогнеме пишуваат дека приказната од страна на поставување на цели. - Мелоди Beattie

 

Нова година 2017 цитати се најдобрите од нив и треба да биде во вредност од ударот!