Нова година 2017 статус на Фејсбук

Среќна нова година Фејсбук статус се тука и ние имаме колекција на подготвени за вас.

Се надеваат дека Насмевки од прагот на годината што доаѓа, Шепоти "тоа ќе биде посреќна" - Алфред Тенисон

" Новогодишна резолуција: Да се ​​толерира будали повеќе задоволство, под услов тоа да не ги поттикне да преземат повеќе од моето време. - Џејмс Agate

Среќна Нова година 2017 статус на Фејсбук

"Оние кои ти дал тело, го сочува со слабост; но Оној Кој ти даде душата, те вооружени со резолуција. Вработување на тоа, и ти си мудар; биде мудар и ти си среќен. - Акенатон

"Новата година носи не само среќа, тоа не прави среќни со надеж да ја исполниме нашата Dreamz или нов почеток на нашиот живот. така, нова година е многу посебен за сите. - Santonu Кумар Dhar

"Ова е нова година. Нов почеток. И работите ќе се променат - Тејлор
Може да се приближува Нова Година 2017 запечатува срцето со надежи и носи посветло утре со многу нови можности. среќна Нова година….

Нова Година статус на Фејсбук

моите најдобри желби за вас,
Одличен почеток за јануари, Љубовта за февруари,
мир за март, Не се грижи за април,
забава за мај, Радоста за јуни за да се Nov,
Среќа за декември.
Имаат среќа и прекрасни 2017

Среќна Нова година 2017 статус на Фејсбук

Дозволете ни да ги заборавиме нашите стравови, ги споделите со сите нашите соништа да биде јасно, нека бидат поизразени, нека биде внимателен на луѓето околу нас оваа година. Нова Година доаѓа со свети на надеж во нашиот ум. Тоа нè исполнува со нова доверба и храброст да се започне одново. Оваа година нека размислуваме за нашите лоши дела и обидете се потрудиме да биде добро.

Како Нова Година го означува нов почеток, да се сретне со нас добри луѓе, нека ни биде повеќе авантури и нека направи многу спомени оваа година. Како Нова Година е во карти, ние се излезе со напредување Среќна Нова Година Слики за љубители и пријатели.

 

Драги Девојка,
Јас би сакал да те бакнам
На 31 декември Од 11:59 часот да 12:01 Дали
Па јас може да се пофали огромна крај на 2016 &
Се пофали со Неверојатни почеток на Нова Година 2017.
Сакаат U Среќна Нова Година 2017 !!!

Како новата година го обновува сите среќа и добри вести, се надевам радосната држи блескав дух во срцето засекогаш!
Среќна Нова година!

Ι никогаш не може да fοrget отворени Αrms, Υour подготвено за слуша Εars, Υour вид срце Αnd вашиот грижат lοve за Μe! Сакајќи yοu топли прегратки Αnd многу lοve за нови Υear!

Малку клучеви отворена голема брави;
Едноставни зборови одразуваат големи мисли;
Твојата насмевка може да се излечи срцеви блокови;
Значи имајте на насмевка, тоа карпи.
Среќна Нова година 2017!