25+ Збогум Цитати за пријател | Bye Bye Цитати

Збогум е најстариот тешко нешто да се каже за секој. Бонд ги обединува, а потоа одеднаш, еден ден ќе се побара да се каже збогум на вашиот пријател, шеф, компанијата, семејството, а што не. Ние зедов 25 Збогум понуди за пријател, семејство, шеф, колеги за да ги споделат и предлог збогум на добар белешка.
Збогум е тешко, но тоа е задолжително. Ајде да дојдеме до Збогум понуди за шеф и збогум понуди за колеџ.

Збогум Цитати

збогум цитати

2017 Збогум Цитати

Збогум Цитати за пријател

"Како што видов ѕвездата Деница излезе во текот на планините, Сфатив дека животот е само собирање на спомени. Но сеќавањата се како ѕвездената светлина - тие живеат вечно ".

Збогум Цитати за шеф

"Не плачи, бидејќи тоа е во текот на. Насмевнам, бидејќи тоа се случи. "

Збогум Цитати за пријатели

"Приказната на животот е побрз од трепкање на окото, приказната за љубовта е здраво, збогум ".

Збогум Цитати за семејство

"Дури и ако знаеш што доаѓа, никогаш не сте подготвени за тоа како се чувствува. "

Збогум Цитати за компанијата

"Ние треба да се каже збогум на традиционалните методологии на корпоративни универзитети." - Маркус Бакингемската

Збогум Цитати за своите колеги

"Секоја средба доведе до разделба, и според тоа би, додека животот е смртен. На секој состанок, имаше некои од тага на разделбата, туку во сè забавите имаше некои од радоста на состанокот, исто така. "

Збогум Цитати за стари лица

"Кога најдобрите пријатели се каже збогум на едни со други, она што тие се навистина велејќи дека е "Држете таа мисла, Јас ќе се врати наскоро "Па јас ќе се одржи мојата мисла додека не се врати да се слушне на одмор".

Збогум Цитати за студентите

"Еден ден во исто време, ова е доволно. Не се погледне назад и тагувам во текот на изминатата за тоа е нема. Немојте да се трудиш за иднината, за тоа допрва треба да дојде. Живееме во сегашноста и да ја направат толку убава што тоа ќе биде вредно за паметење. "

Колеџ Збогум Цитати

Љубов на родителите и ги третираат со љубов се грижи за, за вас ќе знаат само нивната вредност, кога ќе видите нивните празни стол.

Bye Bye Цитати

"Научив дека збогум секогаш ќе боли, слики никогаш не ќе го замени биде таму, благодарение е слаб збор, спомени заборавајте тешки времиња, зборови не може да го замени чувства, и херои често одат неопеаните ".

bye Цитат

Плаќање: Среќен роденден пораки

Збогум цитати

"И ние сме назад повторно заедно, и јас никогаш не сум ќе го изгубите како пријател. "» Индиго девојки

bye Цитати

"Чувства на човекот секогаш се најчистата и повеќето блескав во часот на средбата и за збогум." »Жан Пол Рихтер

bye Цитати

Смешни Збогум Цитати

Се надеваме дека ќе уживаат нашата голема колекција на проштална цитати и ќе се враќа да се истражуваат повеќе цитати во иднина. Збогум понуди за шеф и Збогум Цитати за пријател се најпознатите во побарувачката.

Добар Збогум Цитати

"Смешно е. Без разлика колку е тешко да се обиде, што не може да се затвори срцето засекогаш. И минута го отвори, никогаш не знаеш што ќе се дојде во. Но, кога го прави тоа, сте само добив да одат за тоа, предизвика ако не, не постои точка да се биде тука. "» Kirstie Алејата во "немоќни"

Смешни Збогум Цитати за пријатели

"Значи,, стари пријатели, сега е време да почнат да растат, земајќи задолжен, гледање на работите како што се, со кои се соочува факти, не им избега, уште со соништа, само да ги преобликување, растат. "» Стивен Sondheim

Инспиративни Збогум Цитати

"Некои луѓе доаѓаат во нашите животи и брзо да се оди. за некое време некои престој, остави траги на нашите срца, и ние никогаш не се, секогаш исти. "» Флавија Weedn

Колеџ Збогум Цитати

"Ние ќе се запознаевме целиот наш живот и сега ние ќе одиме на нашите одделни начини. Некои од нив ќе се сеќавам, а некои нема да го заборавам едни со други, но ние секогаш ќе имаат дел од едни на други во нас. "

Канцеларијата Збогум Цитати

"Нема разделба за нас. Каде и да си, секогаш ќе биде во моето срце. "» Махатма Ганди

Dorm Збогум Цитати

Плаќање: Среќен роденден Цитати

Хостел Збогум Цитати

"Не можам да се сетам на сите времиња Му реков на себеси да се одржи на овие моменти како тие ќе поминат." »Броење врани

Цитати збогум

"Збогум! Бог знае кога ќе се видиме повторно. "» Вилијам Шекспир

Bye Bye Цитат Нови

"Двете најтешките работи кои треба да се каже во животот се здраво за прв пат и збогум за минатата година."

Понуда за Збогум

"Историјата никогаш не вели збогум. историјата вели, "Се гледаме подоцна." - Едуардо Галеано

Можете да ги сакам, прости им, сакаат добри работи за нив ... но се уште се движи без нив. Среќа за вашиот збогум луѓе! Збогум понуди за пријатели и проштална понуди за шеф се во тренд и треба да се зема многу сериозно,.