Pravilnik o zasebnosti

This privacy policy has been compiled to better serve those who are concerned with how their ‘Personally Identifiable Information’ (PII) se uporablja na spletu. PII, kot je opisano v ameriškem pravu zasebnosti in varnosti informacij, so informacije, ki se lahko uporablja samostojno ali skupaj z drugimi informacijami za prepoznavanje, kontakt, ali najti eno osebo, ali za identifikacijo posameznika v kontekstu. Prosimo, pozorno preberite naš pravilnik o zasebnosti, da bi dobili jasno razumevanje, kako zbiramo, uporaba, zaščititi ali kako drugače ravnati vaše osebne podatke v skladu z naši spletni strani.

 

Katere osebne podatke zbiramo od ljudi, ki obiščejo naš blog, spletne strani ali aplikacije?
Pri naročanju ali registracijo na naši spletni strani, kot je primerno, boste morda morali vnesti svoje ime, e-poštni naslov ali druge podatke, da vam pomaga s svojimi izkušnjami.
Ko zbiramo podatke?
Zbiramo informacije od vas, če se naročite na glasilo ali vnesti podatke na naši spletni strani.

 

Kako uporabljamo vaše podatke?

Mi lahko uporabi informacije, ki jih zbiramo od vas, če se registrirate, opravi nakup, se prijavite na naše e-novice, odzivajo na ankete ali tržnega komuniciranja, brskanje po spletni strani, ali uporabljati nekatere druge funkcije, na mestu na naslednje načine:

Da bi nam omogočajo boljše storitve vas pri odzivanju na vaše zahteve za storitve za stranke.
Če želite poslati periodične e-pošto v zvezi z vašo reda ali drugih proizvodov in storitev.

 

Kako varujemo vaše podatke?
Mi ne uporabljamo ranljivosti skeniranje in / ali skeniranje s standardi PCI.
Nudimo le članke in informacije. Mi nikoli ne prosi za številke kreditnih kartic.

Mi uporabljamo redno Malware skeniranje.

Mi ne uporabljamo SSL certifikat
Ne potrebujemo SSL, ker je:
Ni plačilne transakcije, ki sodelujejo

 

Ali uporabljamo "piškotke"?
Mi ne uporabljamo piškotke za namene sledenja
Lahko se odločite, da ima računalnik vas opozorim, vsakič, ko je piškotek poslan, ali pa se odločite, da izklopite vse piškotke. To storite s pomočjo nastavitev brskalnika. Ker brskalnik je malo drugačna, poglej brskalnika pomoč Meni, da se naučijo na pravilen način, da spremeni svoje piškotke.
Če izklopite piškotke off, nekatere funkcije onemogočene. da bo vaša izkušnja stran bolj učinkovito in ne deluje pravilno.
Vendar, boste še vedno lahko naročajo .

 

razkritje tretjim osebam

Nikoli ne bomo prodali, trgovina, ali kako drugače prenese na zunanjih strank svoje osebne podatke, če nudimo uporabnikom predhodnega obvestila. To ne vključuje spletno gostovanje partnerje in druge stranke, ki nam pomagajo pri delovanju naše spletne strani, vodenje naše poslovanje, ali služijo naše uporabnike, dokler te stranke se strinjajo, da so te informacije zaupne. Mi lahko sproščajo tudi informacije, ko se je javnost primerno v skladu z zakonom, uveljaviti naše pravilnike stran, ali zaščito naše ali druge’ pravice, lastnine ali varnosti.

Vendar, ne-osebne podatke obiskovalca, se smejo posredovati drugim strankam za trženje, oglaševanje, ali druge namene.

 

Povezave tretjih oseb
občasno, po lastni presoji, bomo lahko vključujejo ali ponujajo izdelke ali storitve tretje osebe na naši spletni strani. Te spletne strani tretjih oseb ločene in neodvisne politike zasebnosti. Imamo torej ni odgovoren za vsebino in dejavnosti teh povezanih spletnih strani. Kljub temu, želimo zaščititi celovitost naše spletne strani in dobrodošli nobene povratne informacije o teh spletnih straneh.

 

Google

Zahteve Googlovi oglaševalski lahko povzamemo s Googlovih načelih oglaševanja. Ti so vzpostavljeni bi zagotovili pozitivno izkušnjo za uporabnike. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl = en

Uporabljamo Google AdSense oglaševanja na naši spletni strani.
Google, kot neodvisnega ponudnika, uporablja piškotke za prikazovanje oglasov na naši spletni strani. Googlova uporaba piškotka DART omogoča, da prikazovanje oglasov na naših uporabnikov, ki temeljijo na prejšnjih obiskih v naši spletni strani in drugih mestih na internetu. Uporabniki lahko opt-out uporabo piškotka DART Google oglasa in vsebino politike zasebnosti omrežje.
Uvedli smo naslednje:
Demografija in interesi poročanja
Mi, skupaj s prodajalci tretjih oseb, kot so Google uporabljajo piškotke (kot so piškotki Google Analytics) in piškotke (kot piškotka DoubleClick) ali druge identifikatorje tretjih oseb ter za zbiranje podatkov o uporabniških interakcij z prikazov oglasov in drugih funkcij ad storitev se nanašajo na naši spletni strani.
Odločitev ven:
Uporabniki lahko nastavijo nastavitve za kako Google oglašuje, da vas na strani z nastavitvami Google oglasov. Druga možnost, lahko odjavite tako, da obiščete stran Network Advertising Initiative odjavite ali s pomočjo storitve Google Analytics dodatek za brskalnik na.


California Zakon o varstvu Online Privacy


CalOPPA je prvi državni zakon v državi zahtevajo komercialnih spletnih strani in spletnih storitev objavili pravilnik o zasebnosti. izlil razteza zakonom dobro zunaj Kaliforniji, da zahtevajo vsako osebo ali podjetje v ZDA (in razumljivo svet) ki deluje spletne strani, zbiranje osebnih podatkov od California potrošnikov objavili vidno politiko zasebnosti na svoji spletni strani navaja točno podatke, ki se zbirajo in ti posamezniki ali podjetja, s katerimi je v skupni rabi. – Preberite več na: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Po CalOPPA, se strinjamo z naslednjimi:
Uporabniki lahko obiščete našo spletno stran anonimno.
Ko je ta pravilnik o zasebnosti ustvarili, bomo dodali povezavo do nje na naši spletni strani ali pa vsaj, na prvi pomemben strani po vstopu naše spletne strani.
Naša zasebnosti povezava vključuje besedo "Zasebnost’ in jih je mogoče zlahka najti na strani zgoraj navedenem.
Obveščeni boste o vseh spremembah pravilnika o zasebnosti:
Na naši zasebnosti stran
Lahko spremenite vaše osebne podatke:
Tako, da nam pošljete
Kako naša stran ročaj Ne sledi signale?
Spoštujemo Ne sledi signale in Ne sledi, rastlin piškotki, ali uporaba oglaševanje, ko ne Track (DNT) Mehanizem brskalnik je v mestu.
Ali naši spletni strani omogočajo sledenje vedenjsko tretjih oseb?
Prav tako je pomembno omeniti, da ne omogočajo sledenje drugih vedenjskih


CUP (Otroci Zakon o varstvu Online Privacy)


Ko gre za zbiranje osebnih podatkov od otrok, mlajših od 13 let, Otroški Zakon Online Protection zasebnosti (CUP) postavlja starše v nadzor. Zvezna komisija za trgovino, Združene države’ Agencija za varstvo potrošnikov, uveljavlja Coppa pravilo, ki opredeljuje, kaj morajo upravljavci spletnih strani in spletnih storitev storiti za zaščito zasebnosti in varnosti otrok na spletu.

Mi ne posebej tržijo za otroke, mlajše od 13 let.


Fair Information Practices


Sejem informacijskih prakse Načela so hrbtenica države zasebnosti v Združenih državah Amerike in pojme, ki jih vsebujejo, so imeli pomembno vlogo pri razvoju zakonodaje o varstvu podatkov po vsem svetu. Razumevanje poštenega informiranja načel Practice in kako jih je treba izvajati, je ključnega pomena, da v skladu z različnimi zakoni o zasebnosti, ki varujejo osebne podatke.

Da bi bilo v skladu z poštenega ravnanja s podatki bomo naslednje odziven dejanje, če pride do kršitev varnosti podatkov:
Vas bomo obvestili preko e-pošte
znotraj 7 delovni dnevi
Mi bomo obvestili uporabnikom preko obvestila v mestu
Strinjamo se tudi, da je za izboljšanje stanja posameznika načela, ki zahteva, da imajo posamezniki pravico do zakonito opravljati izvršljive pravice proti zbirateljev podatkov in predelovalcem, ki ne držijo zakona. To načelo ne zahteva le, da imajo posamezniki izvršljive pravice proti uporabnikom podatkov, pa tudi, da imajo posamezniki obrnejo na sodišča ali vladne agencije za preiskovanje in / ali pregon neskladnost z obdelovalcem podatkov.


Zakon CAN SPAM


Zakon o CAN-SPAM je zakon, ki določa pravila za komercialno e-pošto, določa zahteve za komercialna sporočila, daje prejemnikom pravico do e-pošte ustavi ne bi k njim poslane, ter določa stroge kazni za kršitve.

Zbiramo vaš e-poštni naslov, da bi:
Da bi bili v skladu z CANSPAM, se strinjamo z naslednjimi:

Če kadarkoli želite odjaviti od prejemanja prihodnjih e-pošte, Ali nam lahko pišete na

in bomo takoj vam odstranili iz vseh dopisov.

 

 

Pišite nam

Če obstaja kakršna koli vprašanja v zvezi s to politiko zasebnosti, nam lahko pišete prek spodnje informacije.

newyear2017.us
Zadnja posodobitev 2017-01-25