25+ Farewell Kuotat për Shoqëri | Bye Bye Quotes

Farewell është gjëja më e vështirë për të thënë për të gjithë. Bond, bashkon dhe pastaj papritmas, një ditë do të pyeteni për të thënë lamtumirë një shoku, bos, kompani, Familja dhe çfarë jo. Ne kemi kap 25 Farewell kuotat për mikun, familje, bos, kolegët për ju për të ndarë dhe për ofertën lamtumirë në një notë të mirë.
Farewell është e vështirë, por ajo është e detyrueshme. Le të shkojnë në Farewell kuotat për shefin dhe lamtumire kuotat për kolegj.

Farewell Quotes

kuotat Mirupafshim

2017 Farewell Quotes

Farewell Kuotat për Shoqëri

"Si unë pashë ylli i mëngjesit të ngrihet mbi malet, Kam kuptuar se jeta është thjesht një koleksion i kujtimeve. Por kujtimet janë si yje - ata jetojnë përgjithmonë ".

Farewell Kuotat për Boss

"Mos qaj sepse është e gjatë. Buzëqeshje, sepse kjo ka ndodhur. "

Farewell Kuotat për Miqtë

"Historia e jetës është më i shpejtë se sa hap e mbyll sytë, historia e dashurisë është përshëndetje, lamtumirë. "

Farewell Kuotat për familjen

"Edhe në qoftë se ju e dini se çfarë të vjen, ju nuk jeni të përgatitur për atë se si ndihet. "

Farewell Kuotat për kompaninë

"Ne kemi nevojë për të thënë lamtumirë për metodologjitë tradicionale të universiteteve të korporatave." - Marcus Buckingham

Farewell Kuotat për kolegët

"Çdo takim çoi në një shkëputje, dhe kështu do të, për aq kohë sa jeta ishte e vdekshme. Në çdo takim, ka pasur disa kënaqësi për dhembjen e kryqëzimin, por në çdo gjë piknik ka pasur disa gëzimin e takimit, si dhe. "

Farewell Kuotat për të moshuarit

"Kur miqtë më të mirë të them lamtumirë njëri-tjetrit, atë që ata janë me të vërtetë duke thënë se është "Hold se mendimi, Unë do të kthehet së shpejti "Kështu që unë do të mbajë mendimin tim deri sa të ktheheni për të dëgjuar të tjerët."

Farewell Kuotat për studentët

"Nje dite ne nje kohe, kjo është e mjaftueshme. Mos shiko prapa dhe mos u brengos për të kaluarën, sepse është zhdukur. Mos të jetë i trazuar për të ardhmen, sepse ende nuk ka ardhur. Jetojnë në të tashmen dhe të bëjë atë në mënyrë të bukur që ajo do të jetë me vlerë të kujtohet. "

College Farewell Quotes

Dashuria prindërit tuaj dhe trajtoni ata me kujdes të dashur, sepse ju do të dini vetëm vlerën e tyre kur ju shikoni karrige e tyre të zbrazët.

Bye Bye Quotes

"Kam mësuar se Goodbyes do të dëmtojë gjithmonë, Fotot nuk do të zëvendësojë të qenë atje, në sajë është një fjalë e dobët, kujtimet harrojnë kohë të vështira, Fjalët nuk mund të zëvendësojë ndjenjat, dhe heronj pakënduar shpesh shkoni. "

Bye Quote

arkë: Birthday Mesazhet Gëzuar

Kuotat Good Bye

"Dhe ne jemi kthyer përsëri së bashku, dhe unë nuk jam gonna të humbasë ju si një mik. "» Lejla vajzat

Bye Quotes

"Ndjenjat e njeriut janë gjithmonë të pastër dhe më me ngjyra të ndezura në orën e takimit dhe e lamtumirës." »Jean Paul Richter

Bye Quotes

Funny Quotes Farewell

Ne shpresojmë që ju ka gëzuar mbledhjen tonë të madhe të kuotat e lamtumirës dhe do të vijnë për të eksploruar më shumë kuotat në të ardhmen. Farewell citon për shefin dhe Lamtumirë Kuotat për mikun janë më në kërkesën.

Mirë Farewell Quotes

"Eshte qesharake. Pa marrë parasysh se sa shumë ju përpiqeni, ju nuk mund të mbyllë zemrën tuaj përgjithmonë. Dhe minutë ju të hapur atë, ju nuk e dini se çfarë do të vijnë në. Por kur e bën atë, ju keni marrë vetëm për të shkuar për të, të shkaktojë në qoftë se ju nuk e bëni, nuk ka asnjë pikë për të qenë këtu. "» Kirstie Alley në "pa dhëmbë"

Funny Farewell Kuotat për miqtë

"Kështu që, miq të vjetër, tani është koha për të filluar duke u rritur, duke ngarkuar, duke parë gjërat ashtu si janë, përballet me fakte, nuk ikin ato, ende me ëndrrat, vetëm riorganizimin e tyre, në rritje deri. "» Stephen Sondheim

Frymëzues Kuotat Farewell

"Disa njerëz vijnë në jetën tonë dhe të shpejt të shkojnë. Disa qëndrojnë për një kohë, lënë gjurmë në zemrat tona, dhe ne nuk jemi të, gjithnjë e njëjtë. "» Flavia Weedn

College Farewell Quotes

"Ne kemi njohur njëri-tjetrin tërë jetën tonë dhe tani ne do të shkojmë rrugët tona të veçanta. Disa do të mbani mend dhe disa do të harrojmë njëri-tjetrin, por ne gjithmonë do të ketë një pjesë të njëri-tjetrit brenda nesh. "

Zyra Farewell Quotes

"Nuk ka Goodbyes për ne. Kudo që të jeni, ju do të jetë gjithmonë në zemrën time. "» Mahatma Gandhi

Fjetore Lamtumirë Kuotat

arkë: Happy Birthday Kuotat

Hostel Farewell Quotes

"Unë nuk mund të mbani mend të gjitha kohët I thashë vetes për të mbajtur në këto momente si ata kalojnë." »Crows numërimit

Goodbyes Quotes

"Lamtumirë! Zoti e di se kur do të takohen përsëri. "» William Shakespeare

Bye Bye Quote New

"Dy gjëra më të vështira për të thënë në jetë janë përshëndetje për herë të parë dhe lamtumirë për të fundit."

Quote për Lamtumirë

"Historia kurrë nuk të vërtetë thotë lamtumirë. Historia thotë se, "Shihemi më vonë. '» - Eduardo Galeano

Ju mund të doni ata, falë atyre, duan gjëra të mira për ta ... por ende të lëvizë pa to. fat i mirë për popullin tënd lamtumirës! Farewell kuotat për miqtë dhe lamtumire kuotat për shefin janë në trend dhe duhet të merret shumë seriozisht.