Gëzuar Vitin e Ri Whatsapp Status 2017

Uroj të gjithë në afat kohor tuaj dhe madje edhe në rrethin e miqve në WhatsApp është mënyra më e mirë për të bërë ato të dini se ju mendoni rreth tyre. Gëzuar Vitin e Ri 2017 WhatsApp Status and Facebook Status. There are many ways to express New Year wishes, mënyra të ndryshme për të dërguar Images Vitit të Ri dhe Urimet e Vitit të Ri.

Urimet më të mira për Vitin e Ri 2017 wishes through WhatsApp, Viber, udhëtim më këmbë, Linjë, Snapchat, WeChat and many more platforms in the form of messages but also you can send the best quotes, images, SMS, pictures, videos, copa të prera audio, HD images. New Year celebrations are everyone’s favorite celebrations. Të gjithë të gëzojnë Vitin e Ri në stilin e tyre me roaming në rrugët apo vallëzimi në baret.

Mirë e Vitit të Ri 2017 Urimet WhatsApp

"Kjo e Vitit të Ri do të doja që Perëndia derdhë mbi ju bekimet e Tij të zgjedhura, Fate nuk ju merr për një udhëtim me gunga, Cupid ju godet me shigjetë e ëmbël, Lady Luck jep mbi ju shëndetit dhe të pasurisë, Guardian Angel juaj mban vigjilent mendjen tuaj dhe të ndritshme. "

"New është viti, të reja janë shpresa, ri është zgjidhja, të reja janë shpirtrat, dhe të reja janë të ngrohtë im dëshiron vetëm për ju. Kanë një vit premtues dhe përmbushjen e Re "

Viti i Ri 2017 whatsapp Status

Oh my Dear, Harrojeni Frika ur,
Le të gjithë Dreams ur të jetë i qartë,
Asnjëherë vënë Tear, Ju lutemi Dëgjo,
Unë dua të them një gjë të veshit ur
Uruar një shumë u "Gëzuar Viti i Ri"!

Viti i Ri sjell vetëm Lumturia nuk Tear,
Gjithkush pëlqen vetëm You Dear,
Të gjitha problemet tuaja do të jetë Finish ......
Kjo është për ju uroj Speciale e Vitit të Ri tim.
Memorable moment r festojmë së bashku,
U r mikun tim më të mirë për momentin & përgjithmonë,
Më bëj Miss U edhe më shumë këtë Vitit të Ri,
shpresoj se kjo 2017 të sjellë lumturi për ju i dashur.

Wish You Vitin e Ri 2017

2017 Gëzuar Vitin e Ri Whatsapp Status

Më 1 janar, kur Hëna vë dhe Sun Rises,
bota do të zgjoheni në një agim të ri,
i uroj të gjithë miqtë e mi dhe të familjes të jetojnë gjatë dhe të
dëshmitar 100 lind tilla. Viti i ri Gëzuar 2017.

Nëse gjërat nuk janë duke shkuar në rrugën tuaj, harroni vitin tuaj të fundit si një ëndërr e keqe dhe e konsiderojnë një tuaj të re si një thirrje wakeup.

Maj të këtij viti i ri të sjellë shumë mundësi në rrugën tuaj, Për të eksploruar çdo gëzimin e jetës & duke e kthyer të gjitha ëndrrat tuaja në realitet & të gjitha përpjekjet tuaja në arritjet më të mëdha.

Dërgimi ju dëshiron një vit të lumtur të mbushur me shëndetin, mirëqenie, dashuri dhe ngarkesa e fun!

Viti i Ri do të jetë si një të vjetër, nëse ju vazhdoni të bëni të njëjtat gjëra të vjetra.

Cheers për një vit të ri dhe një tjetër shans për ne për të marrë atë të drejtë.

Viti i Ri është koha të ndahen horizonte të reja & realizimin e ëndrrave të reja, për të rizbuluar forcën & Besimi në të u, të gëzohemi në kënaqësitë e thjeshta & gear up 4 a sfida të reja. Duke ju uruar një të vërtetë të përmbushur 2017!

Shkarko Whatsapp Status 2017

urimet e mia për ju, fillim i madh për janar, Dashuria për shkurt, Peace për mars, Nuk shqetësohet për prill, Fun për muajin maj, Joy për qershori deri në nëntor,Lumturia për dhjetor,Kanë një fat dhe e mrekullueshme 2017.