(*) Kineze Mesazhet e Vitit të Ri 2017 [I ri]

Mesazhet e Vitit të Ri kinez kurrë nuk do të dalë nga rruga dhe ne kemi menduar të dalë me viti i Ri kinez 2017 mesazhs përshtatur vetëm për ju. Ne jemi duke shikuar përpara për kontributin tuaj për 2017 Mesazhet e Vitit të Ri kinez.

Gezuar vitin e ri kinez 2017 mesazhet

Viti i Ri kinez 2017 mesazhet

Gëzuar Viti i ri kinez dëshiron mesazhe

Të jetë mirënjohës që ju mund të shihni një Vitin e Ri në jetën tuaj përsëri. Mëso nga të metat tuaja të kaluara dhe të marrë në botë në qejf!

Mesazhet e Vitit të Ri kinez

Para lindjes së diellit e diellit të parë të 2017, më lejoni të përshkruaj të gjitha rrezet me bekimet e suksesit dhe lumturisë për ju. Ja ju uruar një vit të mrekullueshëm Ri!

Mesazhet kineze të reja në vit për miqtë

Kjo e Vitit të Ri do të doja që:
Fate nuk ju merr për një udhëtim me gunga;
Cupid ju godet me shigjetë e ëmbël;
Lady Luck jep mbi ju shëndetit dhe të pasurisë;
Guardian Angel juaj mban vigjilent mendjen tuaj dhe të ndritshme.
Keni një të lumtur dhe të bekuar Vitin e Ri

Good Chinese new year messages

Oh my Dear, Harrojeni Frika ur,
Le të gjithë Dreams ur të jetë i qartë,
Asnjëherë vënë Tear, Ju lutemi Dëgjo,
Unë dua të them një gjë të veshit ur
Uruar një shumë u "Gëzuar Viti i Ri"!

2017 Mesazhet e Vitit të Ri kinez

urimet e mia për ju, fillim i madh për janar, Dashuria për shkurt, Peace për mars, Nuk shqetësohet për prill, Fun për muajin maj, Joy për qershori deri në nëntor, Lumturia për dhjetor, Kanë një fat dhe e mrekullueshme 2017.

Mund të ditët e tua të jenë si glittery si diamante;
Mund shokët tuaj të jetë aq i mirë sa ari;
Zemra jote të qëndrojnë si të gjelbër si Emerald;
Dhe mund të mbetet e pastër si Pearl shpirti juaj.
Gëzuar Vitin e Ri!

Mund të transformojë Viti i Ri tuaj:
lot në gëzim
planet tuaja në veprim
ëndrrat tuaja në realitet
kursimeve tuaja në asetet
Dashuria juaj në bashkë
Dhe piketa tuaja në destinacione!
Një vit shumë i lumtur ri

Gong mesazhet Xai Fa 2017

mom & Dad .... Faleminderit për të bërë që në jetën tuaj dhe gjithmonë Neglizhuar Gabimet e mia & Ende Mbështetja dhënat në çdo gjë që bëj. Love You Always. Gëzuar Vitin e Ri ime bukuroshe Prindërit.

2017 Gong Xi fa cai messages

Lavdi Perëndisë në qiellin më të lartë,
Kush njeriun Biri i Tij i ka dhënë;
Ndërsa Engjëjt këndojnë me gëzim e tenderit,
Një vit i lumtur ri për të gjithë tokën!
~ Gëzuar Vitin e Ri 2017 ~

arkë: viti i Ri kinez 2017 Kuotat

mesazhe për vitin e ri kinez

Viti i Ri sjell vetëm Lumturia nuk Tear,
Gjithkush pëlqen vetëm You Dear,
Të gjitha problemet tuaja do të jetë Finish ......
Kjo është për ju uroj Speciale e Vitit të Ri tim.

Mesazhi Whatsapp për vitin e ri kinez

Maj gjitha sekonda, minuta, orë, ditë, javë dhe muaj të këtij Vitit të Ri ju sjellë gëzim dhe fat të madh! Gëzuar Vitin e Ri!

2017 mesazh i ri kinez vit

Si ne log nga viti i kaluar dhe të hyni në këtë vit, Unë po të dërgoj përzemërt dëshiron plot dashuri, fat, lumturi dhe gëzim. Gëzuar Vitin e Ri!

Viti i Ri kinez 2017 mesazh

Le të bëjë rezolutë tonë Vitit të Ri të jetë atje për njëri-tjetrin dhe për të ndihmuar njerëzit e tjerë në nevojë, edhe në qoftë se ne nuk i njohim personalisht. Pra, të vijë, le të përhapur disa mirësi dhe gëzim!

Funny mesazh i ri kinez vit

Një vit tjetër markë të re është këtu aq plotësuar energjitë për të marrë të vendosur për të shijuar. Braktisin të gjitha shqetësimet, dyshimet dhe frika dhe vetëm ndjekin politikën e qeshur, dashuri, jetoj.

Mesazhi kineze vitin e ri për të vëllain

Mund viti jetë më e ndritur se ajo e shkuar nga; mbështjellë në mirësi dhe mirëqenien; lumturi dhe dhurimet.

Mesazhi kineze vitin e ri për familjen

Gëzuar Përshëndetje Vitit të Ri për të gjithë miqtë e mi!
Të jetë gjithmonë në paqe me fqinjët dhe të afërmit tuaj,
Në luftë me veset tuaja dhe imperfections,
Dhe le të çdo Viti i Ri ju të gjeni një person më të mirë!
Ju uruar një shumë të lumtur e Vitit të Ri!

arkë: viti i Ri kinez 2017 Urimet

viti i Ri kinez 2017 mesazhet e mira

Duke ju uruar të gjitha gjërat e mira në këtë Vitit të Ri!
Have fun, hare, paqe, dashuri, kujdes, fat dhe sukses përpara!

qesharake kineze vitin e ri 2017 mesazhet

Mund të keni një vit i madh i mbushur me lumturi të madhe dhe fat! Qëndro në shëndet të mirë dhe për të arritur lartësitë më të mëdha të suksesit. Duke ju uruar një vit të mrekullueshëm përpara!

Chinese ri mesazh vit image

Si unë mendoj për miqësinë tonë dhe sa i lumtur që ka bërë mua, Unë dua të ju uroj lumturi në vitin që do të vijnë.

The Kineze mesazhe të reja në vit 2017 po i afrohet shumë shpejt dhe ne do të duan për të parë se çfarë është e tyre në trurin tuaj për këtë vit të ri kinez. A na tregoni se çfarë jeni duke kërkuar përpara për këtë Viti i Ri kinez 2017 mesazh. Mesazhet Gong Xi Fa Cai 2017 u kuruar vetëm për ju.