Gëzuar Ditën e Shën Valentinit Facebook Status 2017

Facebook nuk është vetëm një rrjet social, por edhe një medium i rejat e fundit. Facebook feeds filluar freskuese në ritmin shumë të shpejtë një herë Ditën e Shën Valentinit arrin. Ne të sjellë për ju Ditën e Shën Valentinit Facebook Status kështu që ju mund të rinovuar ato dhe uroj Gëzuar Ditën e Shën Valentinit 2017 për ju miq. Facebook Status për Ditën e Shën Valentinit 2017 janë mprehtë dhe do të largohet nga ju në të qeshura.

Ditën e Shën Valentinit Facebook Status

Shën Valentinit statusin ditë facebook 2017

2017 Ditën e Shën Valentinit Facebook Status

Ku duhet një përdorim parfum? një grua e re e pyeti. Kudo nuk dëshiron të jetë puthi, thashe.

Funny Ditën e Shën Valentinit Facebook Status

“Ju nuk jeni takim ende, kështu që ju nuk dëshironi
që do të vijnë në shumë të fortë, përdorni një nga këto
Grin linjave të vini-up për të bërë buzëqeshje tuaj valentine”.Gezuar Shen Valentinin!

Good Ditën e Shën Valentinit Facebook Status

Magic është ajo që unë të ndjehen sa herë që ju puth. Gëzuar fëmija Dita e Shën Valentinit!

Shkarko Ditën e Shën Valentinit Facebook Status 2017

Ju jeni një engjëll i qiellit. Dita e Shën Valentinit Gëzuar për dashurinë time!

Ditën e Shën Valentinit Facebook Status për miqtë

Një grua si ju bën ekzistencën time në këtë botë jashtëzakonisht të veçantë. Dua gruan time!

Faleminderit për të frymëzuar mua të jetë një njeri më i mirë. Gëzuar Ditën e Shën Valentinit babe!

Cupid dëgjuar lutjet e mia, shigjeta e tij na dy goditur me qëllim të përsosur. I kam burrin më të mirë dhe Valentine mirë në botë.

Ditën e Shën Valentinit Facebook Timeline

Duke qenë Valentine im është puna më e rëndësishme që të ketë në ditën e Shën Valentinit. Sigurohuni që ju nuk jeni me vonesë për punë.
Ju bëni V-ditore një kohë e fun. Të gjitha unë mund të bëni është të shkruani një rimë.

status Facebook për ditën e Shën Valentinit 2017

Personi im i preferuar është që ju. Vajza ime e preferuar është që ju. Im i vetëm Valentine ju është.

Ditën e Shën Valentinit Facebook Status për të dashurën

Bota ime është e errët pa ty gruaja ime e dashur. Ju lutemi të jetë Shën Valentinit e mia përgjithmonë.

Ditën e Shën Valentinit Facebook Status per Beqar

Koha fluturon duke qenë me ju, ju jeni një gëzim të tillë që të jetë me. Gëzuar Ditën e Shën Valentinit me dashurinë e jetës sime.

Check Out: Dita e Shën Valentinit 2017 të fala

Ditën e Shën Valentinit Facebook Status lojë

“E saj nuk tingëllon qesharake, por po, në qoftë se një puthje mund të tregojnë se sa i dua, i do të mbajë,
kissing ju në shekuj të shekujve”.Gezuar Shen Valentinin!

2017 Ditën e Shën Valentinit Facebook Status

Faleminderit për të fërkimit me mua me anë të trashë dhe të hollë. Gëzuar Ditën e Shën Valentinit për të mikut tim!

Ditën e Shën Valentinit Facebook Status Pyetjet

Sunshine na jep nxehtësi,
Rain na jep ujë,
The Wind na jep ajrin për të marrë frymë,
Dhe një puthje e ëmbël energizes marrëdhëniet tona.
Gezuar Shen Valentinin 2017!

Ditën e Shën Valentinit Facebook Status Updates

Ne u kthye në një tjetër të thellë, mbytur gazes, dhe shkëmbyen një puthje që të reduktuar kockat e mia për të gomës dhe trurin tim të llapa.

Facebook Status në Ditën e Shën Valentinit 2017

“Dashuria është kur lumturia e personit tjetër është më e rëndësishme se tuaj”. Gezuar Shen Valentinin!

Check Out: Kuotat për Ditën e Shën Valentinit 2017

Valentine Facebook Status

Ditën që u martua me mua ishte dita më e mirë e jetës sime. Faleminderit për të kërkuar mua që të jetë gruaja juaj.

Dita e Shën Valentinit FB Status 2017

Ju jeni thjesht një grua e mahnitshme. Faleminderit për të qenë frymëzimi im. Gëzuar Ditën e Shën Valentinit Engjëlli im!

Me listën e gjatë i vjen fundi, ne shpresojmë që keni pasur një kohë të fun me ne dhe patjetër do të shpallë një prej jona ditë Statusi FB Shën Valentinit dhe të gëzojnë një ditë të veçantë. Dita e Shën Valentinit 2017 status Facebook është një element i rëndësishëm i ditës dashur. Mos harroni të shikoni Gëzuar Urimet Dita e Shën Valentinit 2017