viti i Ri kinez 2017 Urimet

Kënaquni me Vitit të Ri kinez 2017 dëshirat që kemi mbledhur për ju. Ju uruar Gëzuar Viti i ri kinez 2017. Këtu janë ato që janë në listën e ngushtë dhe mund të duket të jetë e përkryer për ju. Kërkojmë nga ju që të kalojnë nëpër të gjitha prej tyre.

Kineze Urimet e Vitit të Ri 2017

kineze reja përshëndetjeve vit fjalë

Zai cǐ xīnnián Zhi Ji, wǒ mëngjes Furen Xian nǐ Ji nǐ de Jiari Zhi yǐ jiérì de wènhòu, Bing Zhu nǐmen xīnnián Kuaile, Shiye yǒu Cheng, Xingfu jiating.
Me rastin e Vitit të Ri, mund të gruaja ime dhe unë të shtrihet në ju dhe tuajat përshëndetjet më të përzemërta, ju uruar një të lumtur e Vitit të Ri, karrierën tuaj Suksesi më i madh dhe lumturi familjes suaj.

përshëndetjet Viti i ri kinez në karaktere kineze

Zhu hǎoyùn, Jiankang, Yi Ge Tabela jiayao Kuaile duguo nǐ Xinnian.
Paç fat, Shendet i mire, gëzim të mirë dhe të kalojë një Gëzuar Vitin e Ri.

arkë: viti i Ri kinez 2017 Kuotat

Urimet për Rooster Viti 2017

Juan MingLiang xǐqìng e xīnnián zhúguāng wēnnuǎn Yi Zhong nian Mei lufte dje dje ha ha, Zhu Huanhuan xǐ xǐ nǐ pse Xinnian!
Mund shkëlqim të ndritshme dhe festive të Vitit të Ri qiri të ngrohtë për ditët gjithë vitit me. Duke shpresuar se ju do të keni një kohë të mrekullueshme duke shijuar Vitin e Ri që është i lumtur në çdo mënyrë.

Dëshirat e Vitit të Ri kinez

GEI nǐ wǒ Wujin për të aplikuar de Zhufu, tamen Chengwei yǒngheng qartë wǒmen yǒuyi për të aplikuar de Jinian.
Unë ju jap pafund krejt të ri dëshiron të mira. Ju lutem pranoni ato si një kujtim i ri i miqësisë sonë të qëndrueshme.

dëshiron për vitin e ri kinez

Zhu wǒ zui qīn'ài de fùmǔ jiérì yúkuài!
Nji rrugë e për prindërit e mi të dashur!

2017 kineze dëshirat e reja në vit

JI BDI wǒmen nǐ Qǐng nǐ Jieshou quanjia de meihǎo Zhufu, Zhu nǐmen xīnnián Kuaile.
Ju lutem pranoni urimet tona për ju dhe tuajat për një Vit të Ri të lumtur.

përshëndetje CNY në chinese

Zhongxin Zhufu láinián Kuaile, Xingyun!
Përshëndetjet e ngrohta dhe urimet më të mira për lumturi dhe fat të mirë në vitin e ardhshëm.

arkë: Viti i ri kinez Wallpapers 2017

kineze bekime të reja në vit

Shi Xinnian xǐqing de Rizi - Yinwei buyong Shangke.
Viti i Ri është një kohë për gëzim dhe gëzim ... sepse nuk ka asnjë klasë.

Dëshirat Viti i ri kinez në chinese

Tong Yuan Zai Kuaile yǔ suishi heshtur - heshtin yǔ wǒmen cunbu rutong Buli.
Mund lumturia ndiqni ju kudo ... ashtu si ne bëjmë.

Viti i ri kinez dëshiron për miqtë

Më lejoni t'ju përgëzoj për ardhjen e Vitit të Ri dhe për të zgjeruar me ju të gjitha dëshirat e mia më të mira për shëndetin tuaj të përsosur dhe prosperitet të qëndrueshme.

Viti i ri kinez dëshiron për familjen

Harmony sjell pasuri

CNY dëshira kineze

Nji rrugë e dhe urimet më të mira,Duke ju uruar një të ndritshme dhe të lumtur e Vitit të Ri。
jiérì Xiànshàng e wènhòu yǔ Zhufu, Yuan zbuloi nǐ yǒngyǒu SHENGJI chongmǎn Yige Huanle de Xinnian.
Nji rrugë e dy dhe dëshirat e sinqerta për një Vit të Ri të ndritshme dhe të lumtur!

Viti i ri kinez dëshiron për të dashurën

Zhu Jixi Gao Zhao!
Mund të ju vijnë në një fat të mirë!

Ne shpresojmë që ju të dashur mbledhjen tonë të Gëzuar kineze urimet e vitit të ri 2017 dhe do të kthehet tek ne me qasje të mëtejshme më shumë. Ne shohim përpara për të ju padurim. Dëshirat e Vitit të Ri kinez janë këtu për të qëndruar.