Kur është Viti i ri kinez 2017 – Cfare eshte 2017 Animal i Vitit?

Viti i ri kinez festohet zakonisht pas një muaji nga viti origjinale të ri dhe kjo është një nga festivalet gjerësisht të njohur në të gjithë Kinë. Nëse ju jeni ende pyesin në lidhje Kur është Viti i ri kinez 2017..ju jeni këtu në vendin e duhur.

Si e kineze festuar Viti i ri kinez 2017?

kur është kineze vitin e ri 2017
Kineze kanë një bashkim e familjes dhe miqtë për darkë dhe të fillojnë festimin e Vitit të Ri kinez në këtë mënyrë. Festimet e Vitit të Ri kinez janë të mëdha dhe pompoz.

Shumë dhurata të këmbimit në 2017 kineze vitin e ri dhe uroj njëri-tjetrin me bekime për vitin që do të vijnë.

Pse është Viti i ri kinez festohet?

Viti i Ri kinez u festua nga fermerët kineze për të shënuar fillimin e kulturave të reja dhe të uroj për një korrave të mirë në sezonin. Tradita ka qenë e vazhdueshme që prej vitesh dhe i njëjti është duke u realizuar përcjellë nga brezi i tanishëm me kineze festimet e vitit të ri duke u madh për çdo vit.

arkë: viti i Ri kinez 2017 Kuotat

2017 Viti i ri kinez Animal

Çdo vit, Viti i ri kinez ka një kafshë lidhur me të. viti i Ri kinez 2017 Animal është Rooster p.sh.. një zog femër.

viti i Ri kinez 2017 kafshë: gjel

viti i Ri kinez 2018 kafshë: qen

 

Kur është Viti i ri kinez 2017?

viti i Ri kinez 2017 data: 28JANAR, 2017

Ne shpresojmë se kjo përgjigjur pyetjes tuaj, kur është kinez viti i Ri 2017.

 

Çfarë kineze të bëjë për Vitin e Ri kinez 2017?

Dhuratë kuqe Zarfa të Fatit të miqve

Të dhuratë kineze Zarfet e bukur e kuqe si dhurata Viti i ri kinez për të uroj fat me miqtë dhe të përhapur lumturi. Marrëdhënia është e lidhur më tej me darkë së bashku.

Dekoroj ndërtesa me ngjyrë të kuqe

Ndërtesat janë të dekoruara me Listat kuqe, kapele të kuqe dhe të gjitha materialet dekorative në ngjyrë të kuqe të festuar vitin e ri kinez 2017. konkurse të ndryshme janë mbajtur edhe.

Duke shpërthyer fishekzjarre – Gezuar vitin e ri kinez 2017

Si mund të festuar vitin e ri pa shpërthyer krisur. Kinezët ia plas fishekzjarre për të festuar vitin e ri. Qielli është pikturuar të kuqe me fishekzjarre figurë ish gjatë gjithë natës. Festimet janë të mëdha dhe turmë e madhe mbledh rreth pikave kryesore në qytet për të festuar këtë ocassion madh.

arkë: Viti i ri kinez Wallpapers 2017
lutje

lutuni kineze me vargje kineze në Vitin e Ri kinez 2017.

Ne shpresojmë që ju të gjetur artikull ynë newsworthy dhe do të ndajnë këtë me miqtë dhe familjen tuaj. Ne shpresojmë që tani ju jeni i qartë me Kur është Viti i ri kinez 2017 dhe Viti i ri kinez 2017 kafshë?