Gëzuar Vitin e Ri 2017 Kuotat motivues

Get filluar me disa citate të vitit të ri motivues. Ne kemi një shumë prej tyre për ju. Këtu ju shkoni!

Këtu është uruar Vitin e Ri shumë të lumtur dhe të begatë për një person i cili sjell kohë e mirë të familjes gjithmonë.

***********

Viti i Ri 2017 Motivues Kuotat më të mira

Mund të ditët e tua të jenë si glittery si diamant, mund miqtë tuaj të jetë aq i mirë si ari, mund të qëndrojë zemra jote si jeshile si smerald, dhe mund të mbetet e pastër si margaritar shpirti juaj.

*************

Ju uroj Gëzuar Vitin e Ri nga thellësia e zemrës sime. Zoti ju jap lumturi dhe forcë për të kapërcyer dështimet e tua të vitit të kaluar.Mund të ju kushtoj Vitin e Ri për njerëzimin dhe përmirësimin e botës në përgjithësi.dhjetë, nëntë, tetë, shtatë, gjashtë, pesë, katër, tre, dy, një, urra! Viti i saj i ri tashmë! Gëzojnë ngarkesa dhe të ketë një kohë të madhe përpara.Kam ardhur të gjithë dashuri, shëndetësor, paqe dhe gëzim. Ata donin një banesë të përhershme. I ofroi adresën tuaj. Shpresoj se ata të arrijnë pragun tuaj në këtë Vitit të Ri.Viti i Ri 2017 Motivues Kuotat më të mira

Ne do të hapë librin. Faqet e tij janë bosh. Ne jemi duke shkuar për të vënë fjalë mbi to veten. Libri është quajtur Opportunity dhe kapitulli i parë i saj është Dita e Vitit të Ri. - Edith Lovejoy PierceSuksesi dhe lumturia juaj qëndron në ju. Zgjidhë të mbajtur të lumtur, dhe gëzimi juaj dhe do të formojnë një ushtri të pathyeshme kundër vështirësive. - Helen KellerKa gjëra më të mëdha për të arritur në çdo Vitin e Ri, dhe çdo dhe të gjithë duhet të përgatiten që të jetë i madh, jo nga fjalët e gojës, por me shumë sakrifica. - Michael Johnson Bassey"Qoftë i Vitit të Ri t'ju japë forcën për të përballuar sfidat e jetës dhe kurajo për të rregulluar lundrojnë në mënyrë që të marrë çdo situatë për të hap i madh tuaj.""Viti i ri ju jep të freskëta 365 ditë për të luajtur me -. mbushin ato me çdo gjë që dëshiron zemra jote në mënyrë që ju nuk kam asnjë keqardhje në fund të ciklit vjetor "

Mirë e Vitit të Ri 2017 Kuotat"Për fjalët e vitit të kaluar i përkasin gjuhës vitit të kaluar. Dhe fjalët e vitit të ardhshëm presin një zë ", -. T.S. Eliot, katër QuartetsViti i ri qëndron para nesh, si një kapitull në një libër, në pritje për të shkruar. Ne mund t'ju ndihmojmë të shkruaj këtë histori me vendosjen e qëllimeve. - Melody Beattie

 

Viti i Ri 2017 Kuotat janë ato më të mirë dhe ju duhet të jetë me vlerë të shtënë!