Viti i Ri 2017 Facebook Status

Gëzuar Vitin e Ri Facebook Status janë këtu dhe ne kemi një koleksion të gatshëm për ju.

Shpresoj Smiles nga pragu i vitit që do të vijnë, Pëshpëritur "ajo do të jetë i lumtur" - Alfred Tennyson

"Rezoluta e Vitit të Ri: Të tolerojë budallenj më shumë gëzim, me kusht që kjo nuk i nxit ata për të marrë më shumë nga koha ime. - James Agate

Gëzuar Vitin e Ri 2017 Facebook Statusi

"Ata që ta dha një trup, mobiluar me dobësinë; por ai që ta dha Soul, armatosur ty me rezolucion. punësojnë atë, dhe ti je i mençur; të jetë i mençur dhe ti je i lumtur. - Akhenaton

"Një vit i ri sjell jo vetëm lumturi, kjo na bën të lumtur me një shpresë për të përmbushur Dreamz tonë ose një fillim të ri të jetës sonë. Kështu që, një vit i ri është shumë i veçantë për të gjithë. - Santonu Kumar Dhar

"Ky është një vit i ri. Një fillim i ri. Dhe gjërat do të ndryshojnë - Taylor
Maj Viti i Ri i afrohet 2017 vulos zemrën me shpresë dhe sjell një të nesërme të ndritshme me shumë potenciale të reja. Gëzuar Vitin e Ri ....

Viti i Ri Facebook Status

urimet e mia më të mira për ju,
fillim i madh për janar, Dashuria për shkurt,
paqe për muajin mars, Nuk shqetësohet për prill,
fun për muajin maj, Joy për qershori deri në nëntor,
Lumturia për dhjetor.
Kanë një fat dhe e mrekullueshme 2017

Gëzuar Vitin e Ri 2017 Facebook Status

Le të harrojmë frikën tonë, le të gjitha ëndrrat tona të jenë të qarta, le të jetë më ekspresive, le të jetë i vëmendshëm i njerëzve rreth nesh këtë vit. Një Viti i Ri vjen me glows e shpresave në mendjen tonë. Ajo na mbush me besim të ri dhe kurajo për të filluar nga e para. Këtë vit le të reflektojmë mbi gabimet tona dhe të përpiqemi të mira tona të jetë e mirë.

Si Viti i Ri shënon fillim të ri, le të takuar njerëz të mirë, le të ketë më shumë aventura dhe le të bëjë shumë kujtime të këtij viti. Si Viti i Ri është në kartat që kemi dalë me Images Advance Gëzuar Vitin e Ri për të dashuruar dhe miqtë.

 

Girlfriend My Dear,
Unë do të doja të të puth
Më 31 dhjetor Nga 11:59 pm To 12:01 Jam
Kështu që unë mund të mburremi një Shume e madhe Ending To 2016 &
Mburremi një fillim Amazing për Vitin e Ri 2017.
Wish U A Gëzuar Vitin e Ri 2017 !!!

Si vitin e ri rinovon gjithë lumturinë dhe një lajm të mirë të, shpresoj se fryma e gëzuar mban me ngjyra të ndezura në zemrën tuaj përgjithmonë!
Gëzuar Vitin e Ri!

Ι nuk mund fοrget Αrms hapura, Υour gatshme të dëgjuar Εars, Zemrat Υour lloj Αnd lοve juaj kujdeseni për Μe! Uruar përqafime të ngrohta yοu Αnd shumë lοve për New Υear!

Pak keys flokët e hapura të mëdha;
fjalë të thjeshta të reflektojë mendime të mëdha;
buzëqeshja juaj mund të kuruar blloqe të zemrës;
Pra, mbani në qeshur, ajo shkëmbinj.
Gëzuar Vitin e Ri 2017!