25+ Pamitan tanda petik for babaturan | Tanda kutip permios permios

Pamitan nyaéta hal paling teuas ngomong ka saha. Bond unites terus ujug-ujug, hiji poé Anjeun dipenta pikeun nyebutkeun ghoib ka babaturan Anjeun, pingpinan, pausahaan, kulawarga jeung naon teu. Urang geus ngajemput 25 Pamitan kutipan for babaturan, kulawarga, pingpinan, kolega anjeun pikeun ngabagikeun jeung nawar wilujeung dina catetan alus.
Pamitan téh teuas tapi wajib. Hayu urang meunang Pamitan kutipan keur boss jeung pamitan kutipan for jeung kuliah.

Tanda kutip pamitan

tanda petik wilujeung

2017 Tanda kutip pamitan

Pamitan tanda petik for babaturan

"Salaku kuring nempo béntang isuk datang nepi leuwih gunung, Kuring sadar yen hirup ngan saukur kumpulan kenangan. Tapi kenangan nu jiga starlight - maranehna hirup dina salawasna ".

Pamitan tanda petik keur Boss

"Ulah ceurik sabab éta leuwih. Seuri sabab kajadian. "

Pamitan tanda petik keur Friends

"The carita hirup leuwih gancang batan sakotéap panon, carita sunda nyaeta pantun, Dadah."

Pamitan tanda petik keur Kulawarga

"Komo lamun nyaho naon datang, anjeun geus kungsi disusun pikeun kumaha asa. "

Pamitan tanda petik pikeun Company

"Urang kudu ngomong wilujeung ka metodologi tradisional universitas perusahaan." - Raka Buckingham

Pamitan tanda petik keur kolega

"Unggal rapat ngarah ka parting a, jeung jadi ngalakukeunana, salami hirup ieu fana. Dina unggal pasamoan, aya sababaraha ngenes of parting, tapi dina sagalana partying aya sababaraha kabagjaan pasamoan ogé. "

Pamitan tanda petik pikeun manula

"Lamun babaturan pangalusna nyebutkeun pamit ka silih, naon nu bener nyebutkeun nyaeta 'Tahan pamikiran nu, Kuring bakal balik deui geura-giru 'Jadi kuring bakal tahan pamikiran mah nepi ka anjeun mulang ka ngadangu sésana. "

Pamitan tanda petik pikeun siswa

"Hiji poé dina hiji waktu, ieu cukup. Ulah kasampak deui jeung ngungun leuwih katukang pikeun eta Isro. Ulah jadi troubled ngeunaan mangsa nu bakal datang, for eta geus can datang. Hirup di hadir jeung nyieun eta jadi éndah tangka bakal patut remembering. "

Tanda kutip College pamitan

Cinta kolot jeung ngubaran eta kalayan perawatan asih, keur Anjeun ngan bakal nyaho nilai maranéhanana lamun ningali korsi kosong maranéhanana.

Tanda kutip permios permios

"Kuring geus diajar anu goodbyes bakal salawasna menyakiti, gambar moal ngaganti keur aya, hatur nuhun mangrupa kecap leuleus, kenangan poho kali teuas, kecap can kungsi ngaganti parasaan, jeung pahlawan mindeng indit unsung. "

permios Quote

Parios: Happy Birthday Messages

tanda petik permios Good

"Jeung urang geus balik babarengan deui, jeung Kaula kungsi gonna leungit anjeun salaku babaturan. "» indigo Girls

Tanda kutip permios

"Parasaan Man urang sok purest jeung paling glowing dina jam pasamoan sarta pamitan." »Jean Paul Richter

Tanda kutip permios

Tanda kutip lucu pamitan

Kami ngaharepkeun anjeun ngarasakeun kumpulan gede urang tanda petik pamitan jeung bakal datang deui ngajajah leuwih tanda petik di mangsa nu bakal datang. Pamitan kutipan keur boss jeung pamitan tanda petik for babaturan nu panglobana di paménta.

Tanda kutip pamitan Good

"Éta lucu. Perkara teu kumaha teuas Anjeun coba, Anjeun teu bisa nutup jantung Anjeun salawasna. Jeung menit anjeun muka nepi, Anjeun kungsi nyaho naon datang di. Tapi lamun teu, anjeun geus saukur meunang balik for eta, ngabalukarkeun lamun teu, aya no titik dina keur di dieu. "» Kirstie gang dina "Toothless"

Lucu pamitan tanda petik for jeung babaturan

"Jadi, babaturan heubeul, ayeuna éta waktu pikeun ngamimitian ngembang nepi, nyokot muatan, manéh hal sabab aya, nyanghareup fakta, teu escaping eta, masih jeung ngimpi, ngan reshaping eta, ngembang nepi. "» Stephen Sondheim

Tanda kutip pamitan inspirational

"Sababaraha urang datang kana kahirupan urang jeung gancang balik. Sababaraha tetep bari, ninggalkeun footprints dina hate urang, jeung urang kungsi, kungsi sarua. "» Flavia Weedn

Tanda kutip College pamitan

"Urang geus dipikawanoh silih sakabeh kahirupan urang ayeuna we bakal balik cara misah urang. Sababaraha bakal inget jeung sababaraha bakal poho silih, tapi urang bakal salawasna boga bagian silih jero urang. "

Tanda kutip Kantor pamitan

"Aya no goodbyes pikeun urang. Dimana wae Anjeun, Anjeun bakal salawasna aya dina jantung mah. "» Mahatma Gandhi

Dorm pamitan Tanda kutip

Parios: Birthday Tanda kutip bagja

Tanda kutip asrama pamitan

"Kuring teu bisa inget kabeh kali mah ka sorangan ka tahan ka moments ieu sabab lulus." »Cacah gagak

Goodbyes Tanda kutip

"pamitan! Allah weruh lamun urang bakal papanggih deui. "» William Shakespeare

Permios permios Quote New

"Nu dua hal hardest ngomong dina kahirupan nu pantun pikeun kahiji kalina jeung wilujeung pikeun panungtungan."

Quote keur pamitan

"Sajarah kungsi bener nyebutkeun wilujeung. Sajarah nyebutkeun, 'Tempo anjeun saterusna.' "- Eduardo Galeano

Anjeun tiasa cinta maranehna, ngahampura maranehna, hayang hal alus pikeun maranehna ... tapi tetep ngaléngkah tanpa eta. Good tuah pikeun jalma pamitan Anjeun! Pamitan kutipan for jeung babaturan jeung pamitan kutipan keur boss aya di trend jeung kudu dicokot pisan serius.