Taun énggal 2017 SMS pikeun Friends

Taun énggal 2017 SMS

Asa Taun Anyar jeung eta brings
Ngan kabagjaan pikeun anjeun jeung teu cimata single
Saprak dulur ngan mikanyaah anjeun
Meureun sadaya masalah Anjeun, kungsi deui nyusahkeun anjeun
Ieu husus kahayang Taun Anyar mah anjeun

Ayeuna taun heubeul geus lulus
Hayu jaman baheula jadi leuwih jeung
Taun New geus datang mudik jeung dipiboga clockSo hayu urang kasampak maju ka sakabeh kemungkinan
Nu Taun Anyar dina dua belas bulan ieu eta brings
Bingah Taun Anyar sateuacanna

 

Bingah Taun Anyar SMS

Eusian up kahirupan Anjeun sareng sagala surak jeung kabagjaan
Hayu Taun Anyar mawa Anjeun kabagjaan jeung warta makmur
Jeung sagala ieu jadi kahayang mah anjeun, ayeuna salawasna dear mah
Jadi di dieu nu wishing Anjeun pisan Bingah Taun Anyar sateuacanna.

Di dieu urang hoping yén Taun Anyar jeung eta brings
A loba surak jeung sagala hal alus
Ogé hoping nu taun brings jeung heaps alus fun
Jeung tajongan tambahan pikeun mantuan kaluar jeung resolusi Anjeun
Wilujeng taun énggal 2017 ti payun

Padahal peuting bisa jadi poék
Poé sok caang
Kahayang mah nu hirup anjeun
Sok jadi ngeusi cahaya caang
Hiji Allah gifted "Taun Anyar"
Jadi di dieu nu wishing anjeun jeung leuwih Anjeun dipikacinta
A Taun Anyar pisan Bingah 2017 ti payun

Kuring keur wishing kahayang pikeun anjeun dear mah
Dina kasempetan ieu a Bingah Taun Anyar
Ngirim sakuliah pikeun anjeun kebat gedé sunda jeung kahayang alus
Ti jantung mah dimana wae Anjeun bisa jadi
Kahayang Anjeun Bingah Taun Anyar 2017 nu joyous jeung seneng

Bisa Taun Anyar nambahkeun dina kahirupan anjeun nu surak husus
Jeung salaku jantung Anjeun ngeusi cinta, karapihan jeung serenity
Jeung sakabeh kahayang nu dikirim sakuliah jalan
hirup anjeun bisa ngeusi nu surak pikaresepeun
Tina caang jeung bagja, éndah Taun Anyar 2017 ti payun.

Bingah Taun Anyar Messages for pencinta

Taun Anyar mangrupa salah sahiji poe paling sohor taun. Geus meunang significance sarta dulur celebrates poé jeung glore gede. poé disetel ka anjog pas dina kahirupan urang jeung urang di dieu jeung sateuacanna talatah Bingah Taun Anyar pikeun pencinta jeung babaturan. Kalolobaan urang méakkeun waktu urang jeung babaturan jeung lover. Salaku lolobana urang nu gawe we normal mungkas nepi belanja waktu urang jeung babaturan urang di kantor oge nyokot waktu kaluar ti jadwal riweuh urang balik dina tanggal jeung asih urang.

Hal ieu kacida penting pikeun méré eta kahayang husus dina poé Taun Anyar. Maranéhanana pantas jadi dipikacinta deui oge pantes kahayang husus Anjeun. Urang Sadérék nu gaduh beungkeutan husus sareng maranehna jeung saterusna aya anu peryogi gede hayang eta uniquely. Urang geus piled nepi sababaraha happy talatah Taun Anyar sateuacanna pikeun anjeun. Anjeun bisa nyieun pamakéan talatah ieu ku cara rupa-rupa keukeuh anjeun buddies jeung leuwih dipikacinta. janten, naha ahir! Nyieun salinan kumpulan urang jeung babagi poto eta sareng buddies jeung cinta hiji dina poe Taun Anyar.

Hayu urang make hayang saméméh 2016 ends
Jadi unggal babaturan pangalusna séjén
Komo sanggeus nikah
Komo sanggeus gagal
Kami baris sok inget silih
Bingah Taun Anyar sateuacanna

Tutup panon anjeun geus kado pikeun anjeun
Ieu hiji balon jeung kartu
Ngan keukeuh anjeun bagja Taun Anyar sateuacanna

Dupi anjeun cacah hiji kuring hayang anjeun kahiji?
Saterusna naha anjeun hariwang!
Kuring keur wishing anjeun sateuacanna
janten, mah deui jadi jalmi paling husus dina kahirupan anjeun
Wilujeng taun énggal 2017

SMS for Taun Anyar 2017

Taun Anyar datang hayu urang rencanana pihak
Candak pakéan anyar jeung sapatu pikeun meunangkeun siap
Hayu turun jeung batu jeung floor kakara hayang everybody
A Taun Anyar pisan Bingah sateuacanna

Taun Anyar nyaéta sadaya ngeunaan kabagjaan
Taun Anyar kabeh ngeunaan bener kawas dulur
Jadi wishing Anjeun muka Bingah Taun Anyar

Taun Anyar nyaéta sadaya ngeunaan teu
Salempang ngeunaan masalah
Nyanggakeun Baqoroh Taun Anyar téh rék datang
Wilujeng taun énggal 2017 ti payun

Bagja NEW taun SMS pikeun Friends

Narima gampang kiwari mah CINTA
Dibungkus jeung kajembaran

Dihijikeun jeung Ciracas, Jakarta Timur &
Disegel jeung berkah
2 Jieun u bagja & Aman kabeh berkepanjangan
Bagja taun anyar sateuacanna

Maju Bingah Taun Anyar Messages for jeung babaturan:

Hayang anjeun Bingah Taun Anyar guys!! Jalma di sakuliah dunya geus eagerly nungguan Bingah Taun Anyar 2017 keur lover pikeun ngirim mangka pangalusna kahayang sakuliah sahabat, baraya jeung leuwih tercinta. biasana, unggal taun, Taun Anyar tumiba dina 1st Januari jeung urang baris dimimitian celebrations maranéhanana katuhu dina peuting 31st Désémber dina cara masif antara para sahabat jeung anggota kulawarga. Kalolobaan jalma sunda welcoming Taun Anyar ku dimimitian mundur nu 5, 4, 3, 2, 1 jeung Bingah Taun Anyar salah jeung sagala.

A Taun Anyar brings amoy jeung ekspektasi anyar dina unggal individu jeung ngajadikeun eta néangan pakaya alus dina mangsa nu bakal datang upcoming. Upami Anjeun keur néangan pikeun pangalusna Bingah Taun Anyar 2017 keur Friends, urang geus datang nepi jeung kahayang pangalusna, tanda petik, salam, gambar, SMS, talatah jeung leuwih barang.

Dina 'The Universal Bank Allah' ...
Allah nyimpen berkah-Na & disimpen 365 poé full sunda, kapercayaan & kabagjaan pikeun anjeun ...
janten, Ngarasakeun belanja ...
Wilujeng taun énggal 2017 ti payun

Sweet jeung pang bogohna Sms keur Gf BF nu bakal pangalusna keur unggal sunda manuk nu wishing satengah maranéhanana leuwih alus dina kasempetan ieu. Maranéhanana baris ngarasa pohara husus ngaliwatan Sms pondok jeung husus amis Anjeun dedicated ka babaturan pang bogohna Anjeun sateuacanna

gagasan New, inovasi, aspirasi unprecedented ka mere ilham dunya di jaman nu bakal datang téh abound ka anjeun taun ieu. Ngarasakeun unggul ..... Sateuacanna appy Taun Anyar. 🙂

kawas manuk, hayu urang, ninggalkeun balik naon we teu kudu mawa ... GRUDGES sedih nyeri sieun jeung REGRETS. Hirup téh Indah, Mangga sing raos. WILUJENG TAUN ÉNGGAL 2017 ti payun

Pembaharuan Of Kontrak silaturahim 2016 Sanggeus tinimbangan serius jeung cautious, Kontrak Anjeun Geus Kungsi renewed Pikeun The Taun 2014. janten, nyoba leuwih asih jeung miara taun saterusna. Ngurus Me jeung Cik atuh. margi, Ieu Mustahil Pikeun Panggihan A babaturan Saha 95% kuduna 96% pinter 97% hade 98% leres 99% Sarbini jeung 100% pang bogohna Jadi, Ulah leungit saha U Kungsi Hayang leungit. Kahayang Anjeun pisan Bingah New Yearin sateuacanna

Maju Bingah Taun Anyar Images for pencinta jeung babaturan:

Marilah urang poho takwa urang, hayu sadaya ngimpi urang jadi jelas, hayu urang jadi leuwih ekspresif, hayu urang jadi considerate jalma di sabudeureun urang taun ieu. A Taun Anyar hadir kalawan glows of amoy dina pikiran urang. Ieu ngeusi urang jeung kapercayaan anyar jeung kawani pikeun ngamimitian anew. Taun ieu hayu urang muhasabah wrongdoings urang jeung nyoba pangalusna urang jadi alus.

Taun Anyar Good SMS 2017

Salaku Taun Anyar nandaan awal anyar, hayu urang papanggih jalma alus, hayu urang jadi leuwih adventures sarta anggap urang nyieun kavling kenangan taun ieu. Salaku Taun Anyar aya dina kartu we geus datang nepi ka Images sateuacanna Bingah Taun Anyar pikeun pencinta jeung babaturan.

Kuring tulus ngaharepkeun ngaliwatan taun anyar bagja jeung bisa sadaya gol Anjeun realized.Remember yen Anjeun gaduh moments bad dina kahirupan, hal anu penting pikeun nungkulan kungsi kasampak deui talatah sateuacanna Bingah Taun Anyar pikeun pencinta & Friends.