(*) Cina Messages Taun Anyar 2017 [anyar]

talatah taun anyar Cina nu kungsi bade kaluar ti jalan jeung pikiran urang datang nepi ka taun anyar chinese 2017 pesens tailored sakadar keur anjeun. Urang ditéang maju ka kontribusi Anjeun pikeun 2017 talatah taun anyar Cina.

Bingah Taun Anyar Cina 2017 Messages

taun anyar Cina 2017 talatah

Bingah Cina taun anyar wishes talatah

Jadi bersyukur nu bisa ningali Taun Anyar dina kahirupan anjeun deui. Diajar ti flaws katukang jeung nyokot dina dunya arwah luhur!

talatah taun anyar Cina

Saméméh ka sunrise ti panonpoé munggaran 2017, hayu atuh cet kabéh sinar jeung berkah sukses jeung kabagjaan keur anjeun. Di dieu urang wishing Anjeun éndah Taun Anyar!

talatah taun anyar Cina for jeung babaturan

Taun Anyar ieu mah hayang nu:
Nasib kungsi nyokot anjeun keur numpak bumpy;
Cupid panarajangan Anjeun sareng panah-Na sweetest;
Lady Luck bestows kana kaséhatan anjeun jeung kabeungharan;
Guardian Angel Anjeun ngajaga ngageter pikiran jeung caang.
Boga Bingah jeung rahayu Taun Anyar

Good Chinese new year messages

Oh mah Dear, Poho ur Sieun,
Hayu sadaya ur Impian jadi Hapus,
Kungsi nunda cimata, Mangga Ngadenge,
Kuring hayang ngabejaan hiji hal di ur Ceuli
Wishing u pisan "Bingah NEW taun"!

2017 talatah taun anyar Cina

kahayang mah anjeun, Great mimiti pikeun Jan, Cinta keur Feb, Peace keur Maret, No worries keur April, Fun pikeun May, Joy keur Juni ka Nov, Kabagjaan pikeun Dec, Boga untung jeung éndah 2017.

Bisa poé Anjeun jadi glittery salaku Inten;
Bisa sahabatna Anjeun jadi alus salaku Gold;
Bisa jantung Anjeun cicing salaku héjo salaku Empang;
Sarta bisa jiwa Anjeun tetep salaku murni minangka Mutiara.
Wilujeng taun énggal!

Bisa Taun Anyar transformasi Anjeun:
lawon anjeun kana kabagjaan
rencana anjeun kana action
ngimpi anjeun kana kanyataan
tabungan Anjeun ka aset
asih anjeun kana kebersamaan
Jeung milestones Anjeun ka maksud!
A Taun Anyar pisan Bingah

Gong talatah Xai Fa 2017

Ibu & Pa .... Hatur nuhun pikeun Bringing Me in Kahirupan anjeun jeung Sok Neglecting kasalahan My & Leungit ngarojong Me di Naon bae i Sugan. Cinta Anjeun Sok. Bingah Taun Anyar My Lovely Kolot.

2017 goong talatah Cai xi fa

Maha Suci Allah di sawarga pangluhurna,
Anu ka manusa Putra-Na hath dibikeun;
Sedengkeun malaikat nyanyi jeung mirth lembut,
A taun anyar bungah ka sadaya bumi!
~ Bingah Taun Anyar 2017 ~

Parios: Taun Anyar Cina 2017 tanda petik

talatah keur taun anyar chinese

Taun Anyar brings ngan Kabagjaan teu cimata,
Everybody mikanyaah ngan Anjeun Dear,
Sadaya Masalah Anjeun bakal rengse ......
Ieu keur Anjeun hayang mah Special NEW taun sacara.

talatah whatsapp keur taun anyar chinese

Kitu sagala detik, menit, jam, poé, minggu jeung bulan Taun Anyar ieu mawa Anjeun kabagjaan gede pisan jeung tuah! Wilujeng taun énggal!

2017 chinese talatah taun anyar

Sakumaha urang kaluar ti taun saméméhna jeung asup kana taun ieu, Kuring keur ngirim anjeun heartfelt wishes full sunda, kabaruntugan, kabagjaan jeung mirth. Wilujeng taun énggal!

taun anyar Cina 2017 pesen

Hayu urang nyieun resolusi Taun Anyar urang jadi aya silih tur mantuan sasama manusa merlukeun komo lamun urang teu nyaho eta pribadi. Jadi datang hayu urang sumebar sababaraha kahadean jeung surak!

Lucu chinese talatah taun anyar

brand anyar taun sejen di dieu jadi ngecas énergi jeung perlu nangtukeun ngarasakeun. Abandon sadaya worries, mamang jeung takwa jeung ngan turutan kawijakan seuri, bogoh, hirup.

chinese talatah taun anyar pikeun lanceukna

Bisa taun jadi caang ti hiji Isro ku; enveloped dina kahadean jeung wellbeing; Bliss jeung endowments.

chinese talatah taun anyar pikeun kulawarga

Bingah Taun Anyar Salam ka Sadaya Friends mah!
Jadi sok di karapihan jeung tatanggana jeung baraya,
Dina perang jeung vices jeung imperfections,
Sarta anggap unggal Taun Anyar manggihan anjeun jalma hade!
Wishing Anjeun bagja pisan Taun Anyar!

Parios: Taun Anyar Cina 2017 kahayang

taun anyar chinese 2017 talatah alus

Wishing anjeun sagala hal alus dina Taun Anyar ieu!
Sing senang-senang, pikagumbiraeun, katentreman, bogoh, perawatan, tuah jeung kasuksésan dihareupeun!

lucu chinese taun anyar 2017 talatah

Bisa anjeun geus sataun gede ngeusi kabagjaan gede pisan jeung tuah! Cicing di kaséhatan alus sarta ngahontal jangkung gede sukses. Wishing Anjeun taun éndah dihareupeun!

Cina image talatah taun anyar

Salaku mah mikir ngeunaan silaturahim urang jeung kumaha bagja geus dijieun kuring, Kuring hayang hayang anjeun kabagjaan dina taun datang.

nu talatah taun New Cina 2017 ieu approaching teuing geura-giru urang bakal cinta ka nempo naon maranéhanana dina otak Anjeun pikeun taun anyar Cina ieu. Ulah hayu urang nyaho naon anjeun néangan maju ka ieu taun anyar Cina 2017 pesen. talatah Gong Xi Fa Cai 2017 anu ngan curated pikeun anjeun.