Taun Anyar Cina 2017 kahayang

Ngarasakeun jeung Taun Anyar Cina 2017 wishes urang geus dikumpulkeun pikeun anjeun. Wishing anjeun Bingah Cina Taun Anyar 2017. Di dieu aya nu leuwih nu geus shortlisted jeung bisa sigana jadi sampurna pikeun anjeun. Paménta anjeun ngaliwat sakabéh eta.

Cina wishes Taun Anyar 2017

chinese anyar taun salam kecap

Zai cǐ xīnnián Zhi Ji, wǒ isuk Furen Xian nǐ Ji nǐ de Jiari Zhi yǐ jiérì de wènhòu, Bing Zhu nǐmen xīnnián kuàilè, Shiye yǒu Cheng, Xingfu jiating.
Dina kasempetan nu Taun Anyar, bisa mah jeung pamajikan mah ngalegaan ka anjeun jeung Hormat salam warmest urang, wishing Anjeun happy Taun Anyar, karir Anjeun kasuksésan gede jeung kabagjaan kulawarga Anjeun.

chinese salam taun anyar dina aksara chinese

Zhu hǎoyùn, Jiankang, Yi ge tabel jiayao Kuaile duguo nǐ Xinnian.
Sing salamet, kaséhatan alus, surak alus sarta lulus hiji bagja Taun Anyar.

Parios: Taun Anyar Cina 2017 tanda petik

Wishes keur hayam jalu Taun 2017

Yuan míngliàng xǐqìng of xīnnián zhúguāng wēnnuǎn Yi Nian Zhong Mei perang kamari kamari ha ha, Zhu Huanhuan xǐ xǐ nǐ sanajan Xinnian!
Bisa nu glow caang jeung festive tina Taun Anyar lilin haneut poé sadaya taun ngaliwatan. Hoping anjeun bakal boga waktu éndah ngarasakeun Taun Anyar nu bagja di unggal jalan.

Cina kahayang taun anyar

GEI nǐ wǒ Wujin panawaran de Zhufu, tamen Chengwei yǒngheng jelas wǒmen yǒuyi panawaran de Jinian.
Kuring méré Anjeun sajajalan brand-anyar kahayang alus. Mangga narima eta salaku zikir anyar silaturahim langgeng urang.

wishes keur taun anyar chinese

Zhu wǒ zuì qīn'ài de fùmǔ jiérì yúkuài!
salam usum ka kolot mah dearest!

2017 chinese kahayang taun anyar

Ji DUI wǒmen nǐ Qǐng nǐ Jieshou quanjia de meihǎo Zhufu, Zhu nǐmen xīnnián kuàilè.
Mangga narima kahayang urang pikeun anjeun jeung Hormat keur happy Taun Anyar.

salam cny di chinese

Zhongxin Zhufu láinián Kuaile, Xingyun!
salam haneut jeung kahayang pangalusna pikeun kabagjaan jeung alus tuah dina taun datang.

Parios: Taun Anyar Cina wallpaper 2017

chinese berkah taun anyar

Shi Xinnian xǐqing de Rizi - Yinwei buyong shangke.
Taun Anyar nyaéta waktu keur gladness jeung rejoicing ... sabab aya kelas.

chinese kahayang taun anyar dina chinese

Tong Yuan Zai Kuaile yǔ suishi silenced - silenced yǔ wǒmen cunbu rutong Buli.
Bisa kabagjaan nuturkeun anjeun unggal madhab ... kawas urang ngalakukeun.

taun anyar chinese wishes for jeung babaturan

Ngidinan kuring congratulate anjeun dina datangna Taun Anyar jeung ngalegaan ka anjeun sadaya kahayang pangalusna mah pikeun kaséhatan sampurna jeung kamakmuran langgeng.

taun anyar chinese wishes keur kulawarga

Harmoni brings kabeungharan

Cny kahayang chinese

salam usum jeung kahayang pangalusna,Wishing Anjeun caang jeung bagja Taun Anyar。
jiérì Xiànshàng of wènhòu yǔ Zhufu, Yuan wangsit nǐ yǒngyǒu shengji chongmǎn Yige Huanle de Xinnian.
salam usum jeung kahayang tulus keur caang jeung bagja Taun Anyar!

taun anyar chinese wishes keur kabogoh

Zhu Jixi Gao Zhao!
Bisa anjeun datang kana pakaya alus!

Kami ngaharepkeun anjeun dipikacinta kumpulan urang Bingah Cina kahayang taun anyar 2017 jeung bakal datang deui ka urang jeung pendekatan leuwih salajengna. Urang kasampak maju ka anjeun eagerly. Cina kahayang taun anyar aya di dieu cicing.