2017 Oscars Daptar Winner jeung Oscars 2017 Daptar Nominee

Oscars 2017 Daptar Winner keur digulung kaluar jeung mudahan we La La Land ngéléhkeun gambar pangalusna di Oscars 2017 hirup ayeuna. Nu panghargaan global industri film mangrupakeun salah sahiji kajadian paling waited tina sakabeh taun urang geus di dieu jeung Oscars 2017 Nominees jeung winners Oscar 2017 daptar pikeun anjeun.

Taun ieu Oscars aya versi 89th tina Academy Awards sarta nyokot tempat di:

Oscars 2017 winners

2017 OSCARS pangalusna ngarojong aktris meunangna

Viola Davis pikeun film pager

Nominees Séjénna:

  • Naomie Harris, Moonlight
  • Nicole Kidman, singa jalu
  • Octavia Spencer, Angka Hidden
  • Michelle Williams, Manchester ku Laut

2017 OSCARS pangalusna ngarojong aktor meunangna

Mahershala Ali pikeun film Moonlight
Nominees Séjénna:

  • Jeff Bridges, Naraka atawa Cai High
  • Lucas Hedges, Manchester ku Laut
  • Dev Patel, singa jalu
  • Michael Shannon, Sato nokturnal

OSCARS 2017 Best sora ngédit

kasumpingan

Nominees Séjénna:

  • Deepwater cakrawala
  • Hacksaw Ridge
  • La La Land
  • Sully

OSCARS 2017 Best costume desain

Hebat pisan Beasts jeung Dimana ka Panggihan eta

Nominees Séjénna:

  • Madang Foster Jenkins
  • Jackie
  • La La Land
  • ngagabung jadi babarengan

Parios: Happy Birthday wishes Images

Makeup OSCARS AND HAIRSTYLING meunangna

bunuh diri pakuat

Nominees Séjénna:

  • A Man disebut Ove
  • Star Trek Cicih

OSCARS 2017 Best dokumenter film meunangna

O.J.: Dijieun di Amérika

Nominees Séjénna:

  • Seuneu di Laut
  • Kuring keur teu Negro anjeun
  • kahirupan, Lucu
  • 13th

ayeuna, nu geus Isro ngaliwatan Oscars 2017 Daptar winners, hayu urang nyokot anjeun ngaliwatan Oscars 2017 daptar Nominees. Anu anjeun cheering keur Oscars ieu 2017?

Oscars Nominees 2017

Oscars Picture Best Nominee

kasumpingan
pager
Hacksaw Ridge
Naraka atawa Cai High
Angka Hidden
La La Land
singa jalu
Manchester ku Laut
Moonlight

Oscars 2017 Actor Nominee Best

Casey Affleck, Manchester ku Laut
Andrew Garfield, Hacksaw Ridge
Ryan Gosling, La La Land
Viggo Mortensen, Kaptén hebat pisan
Denzel Washington, pager

Oscars 2017 Aktris Nominee Best

Isabelle Huppert, manehna
Ruth Negga, asih pisan
Natalie Portman, Jackie
Emma Batu, La La Land
Meryl Streep, Madang Foster Jenkins

Oscars 2017 Diréktur Nominee Best

Damien Chazelle, La La Land
Mel Gibson, Hacksaw Ridge
Barry Jenkins, Moonlight
Kenneth Lonergan, Manchester ku Laut
Denis Villeneuve, kasumpingan

Oscars 2017 Best skenario tulisan Nominee

Naraka atawa Cai High
La La Land
Lobster The
Manchester ku Laut
20th Abad ka Awewe

Parios: Happy Birthday Messages

Oscars 2017 Film luar nagri Best

Land of milik, Dénmark
A Man disebut Ove, Swédia
salesman The, Iran
Tanna, Australia
Toni Erdmann, Jérman

Oscars 2017 Nominee Film luar nagri Best

kasumpingan
La La Land
singa jalu
Moonlight
tiiseun

2017 Oscars Desain Produksi Best

kasumpingan
Hebat pisan Beasts jeung Dimana ka Panggihan eta
hujan es, Caesar!
La La Land
panumpang

2017 Oscars Balukar Visual Best

Deepwater cakrawala
dokter Aneh
Nu leuweung Book
Kubo jeung Dua Senar
Rogue Hiji: A Star Wars Story

2017 Oscars Best Film Edit

kasumpingan
Hacksaw Ridge
Naraka atawa Cai High
La La Land
Moonlight

Kami ngaharepkeun anjeun ngarasakeun nu Oscars Daptar Winner 2017 thoroughly bari urang await sababaraha hasil Oscars 2017 Winner jeung Oscars hirup masih jalan. Oscars Daptar Nominee 2017 ieu hiji hiji metot loba suprises jeung guncangan nyieun ka daptar. Anu anjeun tohan dina keur Akademi Awards Daptar Winner 2017?