Grammys 2017 Daptar Winner jeung Nominees | Live

Grammys 2017 Live bade dihurungkeun tur dina daptar meunangna awal, Kami gaduh Grammys 2017 daptar meunangna jeung daptar nominee Grammys pikeun mantuan Anjeun nyaho anu geus meunang panghargaan waktu ieu. Arurang nyoba terus ngamutahirkeun 2017 Grammys hirup tur meunangkeun deui ka Anjeun jeung beja panganyarna dina panghargaan musik.

Lamun geus Grammys 2017?

nu 2017 upacara Grammy Awards keur dilaksanakeun dina Minggu, Pebruari 12, 2017,

nu 2017 upacara Grammys Pra-telecast bakal di: Microsoft Wayang
nu 2017 upacara Grammys Pra-telecast bakal di: staples Center
Jalma kacida bungah pikeun boh upacara pangajén ti panghargaan musik pangbadagna taun.

2017 Grammys Daptar Winner

Grammys 2017 daptar Winner ngawengku:

  • Beyonce, Adele
  • Kasempetan nu rapper
  • David Bowie
  • Lalah Hathaway
  • Sarah Jarosz

Grammy Awards 2017 bakal dileler di 82 kategori ka superstars jeung musik pangalusna variatif accross genre jeung kategori. Urang bakal bringing anjeun hirup update of Grammy Awards 2017.

Grammy 2017 Daptar Winner

Grammy 2017 Best Artist New

Kasempetan nu rapper
Grammy 2017 Best Pop Vocal Album

25, Adele
Grammy 2017 Best Tradisional Pop Vokal Album

Summertime: Willie Nelson Sings Gershwin, Willie Nelson

 

Grammy 2017 Best Pop Solo Performance

"Halo,"Adele
Grammy 2017 Best Pop Duo / Performance Group

"Stressed Out,"Dua puluh Hiji Pilots
Grammy 2017 Best Country Album

Guide A Sailor pikeun Bumi, Sturgill Simpson
Grammy 2017 Performance Nagara Solo Best

"Garéja My,"Maren Morris
Performance Nagara Duo / Group Best

"Jolene" [ft. Dolly Parton], Pentatonix
Best Country Song

"Oponion jeung Jenis,"Lori McKenna, penulis lagu (Tim McGraw)
2017 Grammys Best Rock Album

Ngabejaan Me Aku geulis, Kandang Gajah
Best Rock Song

Anjeun bisa lalajo Grammy 2017 hirup dina TV oge via Internet. Percaya Netflix ogé ngalirkeun eta. Kaula cheering keur Adele, anu anjeun cheering keur Awards Grammy ieu 2017? Asa diaku Daptar Grammys Winner 2017.