Bingah Taun Anyar Shayari 2017

Wishing anjeun bagja taun anyar Shayaris keur taun anyar ieu 2017. Asa ngalakukeun hal eta oge! Meunangkeun folks diruntuykeun!

Taun Anyar Shayari di Hindi 2017

Ngajaga hubungan whim ieu,
Tetep kaduruk lampu di jantung kenangan,
I ngarambat geulis amis 2016 Nu ...
Kawas jeung 2017 Ogé ngajaga.
kahayang alus Taun Anyar sacara..

*****Taun énggal 2017 Shayari di Hindi ******

Urang hirup di jantung Anjeun,
Sadaya nyeri anjeun sangsara,
Keukeuh we teu bisa saméméh méré,
Kahiji ngomong Bingah Taun Anyar.
Bingah Taun Anyar ...

*****Wilujeng taun énggal 2017 Shayari *****

Baris nempo kembang mekar beautifully di Gulshan,
kenangan Sweet jeung haseum taun pamungkas bakal jeung,
Hayu babarengan pikeun ngagungkeun Taun Anyar festivities seuri merrily,
Isuk munggaran taun anyar bakal mawa kabagjaan ka countless.
Bingah Taun Anyar ...

Adversitements
*****Hindi Bingah Taun Anyar Shayari 2017*****

Sunda for everyone jadi di hate dulur urang;
Saban poé dibawa festival kabagjaan,
Sadaya datang jeung harepan gum Bhulke,
Taun anyar 2015 Ayeuna Wilujeng sumping sakabéh urang.

Bingah Taun Anyar..

*****2017 Bingah Taun Anyar Shayari Hindi *****

Poho taun katukang,
nangkeup Taun Anyar ieu sacara,
Hayu urang solat ka bows Gusti,
Taun ieu, sadaya ngimpi Anjeun kaeusi.

A pisan happy taun anyar ...

*****Wilujeng taun énggal 2017 Shayari SMS *****

Taun heubeul bade jauh,
What is the cara alam,
kenangan Old, pamikiran anjeun teu sedih,
Hayu taun anyar geus datang,
Nyokot Santika pencét ka pencét.

A pisan happy taun anyar ...

*****Wilujeng taun énggal 2017 SMS wishes *****

Naon bae ngimpi Anjeun dihias di panon,
Jeung naon bae jantung kahayang jeung neangan,
taun anyar ieu bakal nyieun eta datang bener,
Hartina, kahayang pangalusna urang keur anjeun!

Bingah Taun Anyar ...

*****Wilujeng taun énggal 2017 Shayaris *****

Sok cicing jauh ti bayangan duka,
Ulah nyanghareupan kungsi Tnhaiyon,
unggal kahayang anjeun kaeusi unggal impian,
Neneda ti bojong jantung.

Bingah Taun Anyar..

*****Shayari Hindi Bingah Taun Anyar 2017*****

Ngajaga hubungan whim ieu,
Tetep kaduruk lampu di jantung kenangan,
I ngarambat geulis amis 2015 Nu ...
Kawas jeung 2016 Ogé ngajaga.

kahayang alus Taun Anyar sacara..

*****Wilujeng taun énggal 2017 wishes *****

Kembang bau springtime nu !
Anjeun meunang sagala hadiah ieu !!
Asma, bulan jeung béntang !
Ngalakonan sagala Sringar ieu !!
Dupi anjeun bagja bisa dicicingan pikeun gain pikeun gain ......
Saperti nu joys nembak !
Aya rebu tina solat urang !!
Pindah ka buntut saeutik Anjeun !

Anjeun meunang jadi loba sunda dina kahirupan !!