kabijakan privasi

This privacy policy has been compiled to better serve those who are concerned with how their ‘Personally Identifiable Information’ (PII) keur dipaké online. PII, sakumaha nu ditétélakeun di hukum privasi US jeung kaamanan informasi, nyaeta informasi anu bisa digunakeun dina sorangan atawa jeung inpo nu sejen pikeun ngaidentipikasi, kontak, atawa maluruh jalma single, atawa pikeun ngaidentipikasi hiji individu dina konteks. Mangga baca kawijakan privasi urang sacara saksama pikeun meunangkeun pamahaman jelas kumaha urang kumpulkeun, make, nangtayungan atawa disebutkeun nanganan Sejenna Pribadi diwanoh Anjeun luyu jeung website urang.

 

Naon inpo pribadi urang kumpulkeun ti jelema anu nganjang blog urang, website atawa aplikasi?
Lamun susunan atawa ngadaptar dina loka urang, salaku hade, Anjeun bisa dipenta pikeun nuliskeun ngaran anjeun, alamat surélék atawa wincikan séjén pikeun mantuan Anjeun jeung pangalaman Anjeun.
Lamun urang ngumpulkeun informasi?
Urang ngumpulkeun informasi ti anjeun basa anjeun ngalanggan newsletter atawa nuliskeun informasi dina loka urang.

 

Kumaha ieu kami nganggo informasi Anjeun?

Urang bisa make inpo nu urang kumpulkeun ti anjeun basa anjeun ngadaptar, nyieun meuli hiji, ngadaptarkeun newsletter urang, ngabales komunikasi survey atawa pamasaran, internetan website, atawa pake fitur loka tangtu séjén di cara di handap ieu:

Pikeun ngidinan urang service hade anjeun ngarespon kana requests service customer Anjeun.
Pikeun ngirim surelek periodik ngeunaan guna Anjeun atawa produk jeung jasa séjén.

 

Kumaha we nangtayungan inpo Anjeun?
Urang teu make scanning kerentanan jeung / atawa scanning ka standar PCI.
Urang ngan nyadiakeun artikel jeung inpo. Urang kungsi ménta nomer kartu kiridit.

Ieu kami nganggo Nyeken Malware biasa.

Urang teu make hiji sertipikat SSL
Urang teu kudu hiji SSL sabab:
No transaksi pamayaran aub

 

Ulah ieu kami nganggo 'cookies'?
Urang teu make cookies pikeun tujuan tracking
Anjeun bisa milih boga komputer Anjeun ngingetkeun anjeun unggal waktu cookie hiji keur dikirim, atawa Anjeun bisa milih pikeun mareuman sadaya cookies. Anjeun ngalakukeun ieu ngaliwatan setélan panyungsi anjeun. Saprak browser saeutik beda, kasampak di browser Anjeun Pitulung Menu diajar cara bener pikeun ngarobah cookies Anjeun.
Lamun ngahurungkeun cookies off, sababaraha fitur bakal ditumpurkeun. nu make pangalaman loka Anjeun leuwih efisien jeung teu meunang fungsi bener.
Tapi, anjeun bakal tetep bisa nempatkeun ordo .

 

panyingkepan pihak-katilu

Urang teu ngajual, padagangan, atawa disebutkeun mindahkeun ka pihak luar Sejenna Pribadi diwanoh Anjeun kajaba we nyadiakeun pamaké nu bewara sateuacanna. Ieu teu kaasup website hosting mitra jeung pihak séjén anu mantuan urang dina operasi website urang, ngalakonan usaha urang, atawa porsi urang Sunda, jadi salami maranéhanana pihak satuju pikeun nyieun inpo ieu rahasia. Urang oge bisa ngaleupaskeun informasi lamun release eta sacara hade ka sasuai jeung hukum, ngalaksanakeun kawijakan loka urang, atawa nangtayungan ours atawa batur’ hak, sipat atawa kaamanan.

Tapi, informasi nu nganjang non-pribadi diwanoh bisa disadiakeun pikeun pihak lain keur pamasaran, perkara reklameu, atawa kagunaan séjén.

 

Tumbu pihak-katilu
sakapeung, di kawijaksanaan urang, urang bisa ngawengku atawa nawarkeun produk atawa jasa pihak-katilu dina website urang. loka pihak-katilu ieu miboga kawijakan privasi misah jeung bebas. Ku kituna urang teu boga tanggung jawab atawa liability bagi waktu ngeunaan eusi jeung kagiatan ieu loka numbu. Mangkaning, urang neangan pikeun nangtayungan integritas loka urang jeung ngabagéakeun eupan balik mana wae ngeunaan loka ieu.

 

Google

syarat pariwara Google bisa dijumlahkeun nepi ku Prinsip Advertising Google. Maranéhanana nunda dina tempat pikeun nyadiakeun pangalaman positif pikeun pamaké. HTTPS://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl = en

Ieu kami nganggo Advertising Google Adsense dina website urang.
Google, salaku ngajual pihak-katilu, maké cookies pikeun ngasupkeun ngawula ka Iklan dina loka urang. make Google ngeunaan cookie DART nyandak ka ngawula ka Iklan pikeun pamaké urang dumasar kana kunjungan saméméhna ka loka urang jeung situs séjénna di Internét. Pamaké bisa milih-kaluar ti pamakéan cookie DART ku ngadatangan Ad Google jeung eusi Network kawijakan privasi.
Urang geus dilaksanakeun handap:
Démografi jeung kapentingan Ngalaporkeun
urang, babarengan jeung pabrik pihak-katilu saperti Google maké cookies kahiji-pihak (saperti cookies Google Analytics) jeung cookies pihak-katilu (saperti cookie DoubleClick) atawa identifiers pihak-katilu sejenna babarengan pikeun compile data ngeunaan interaksi pamaké jeung tayangan ad jeung fungsi layanan iklan séjén sabab nyaritakeun website urang.
opting kaluar:
Pamaké bisa nyetél nu dipikaresep kanggo kumaha Google advertises ka anjeun ngagunakeun kaca Setélan Ad Google. Alternatipna, Anjeun bisa milih kaluar ku ngadatangan kaca Network Advertising prakarsa milih Out atawa ku cara make Google Analytics milih Out Browser nambahkeun dina.


California Protection Privasi Online Act


CalOPPA nyaéta hukum nagara kahiji di bangsa merlukeun situs web komérsial jeung ladenan online masangkeun kawijakan privasi. jangkauan manjang hukum sacara well leuwih California merlukeun mana wae jalma atawa pausahaan di Amérika Sarikat (jeung conceivably dunya) nu ngajalankeun situs web ngumpulkeun Sejenna Pribadi diwanoh ti California pamakéna masangkeun kawijakan privasi conspicuous dina website anak nyarios persis informasi keur dikumpulkeun jeung eta individu atawa pausahaan jeung saha eta keur babarengan. – Tempo leuwih di: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Nurutkeun CalOPPA, urang satuju handap:
Pamaké bisa ngadatangan loka urang bari anonim.
Sakali kawijakan privasi ieu dijieun, urang bakal nambahan link ka eta dina kaca imah urang atawa minimum a, dina kaca signifikan munggaran sanggeus ngasupkeun website urang.
link Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang ngawengku kecap 'Privasi’ sarta bisa gampang kapanggih dina kaca husus di luhur.
Anjeun bakal nyaho mana wae robah Sarat jeung Kaayaan Pamakéan:
On Page Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang
Bisa ngarobah inpo pribadi Anjeun:
Ku emailing urang
Kumaha carana sangkan loka urang nanganan Ulah Teu Lacak sinyal?
Urang ngahargaan Ulah Teu Lacak sinyal jeung Ulah Teu Lacak, cookies tutuwuhan, atawa dipake iklan lamun Do Teu lagu (DNT) mékanisme browser di tempat.
Teu loka urang ngidinan pihak-katilu tracking behavioral?
Ieu ogé penting pikeun dicatet yén urang teu ngidinan pihak-katilu tracking behavioral


cangkir (Barudak Protection Privasi Online Act)


Lamun datang ka kumpulan inpo pribadi ti anak di handapeun umur 13 taun, nu Anak Online Protection Privasi Act (cangkir) nyimpen kolotna di kontrol. Komisi Trade Federal, Amérika Sarikat’ agénsi panyalindungan konsumen, enforces Aturan COPPA, nu mantra kaluar naon operator situs web sareng ladenan online kudu ulah nepi ka nangtayungan privasi jeung kaamanan barudak online.

Urang teu husus pasar ka barudak dina umur 13 taun.


Lila Sejenna Fair


Nu Sejenna Fair lila Prinsip ngabentuk tulang tonggong hukum privasi di Amerika Serikat jeung konsep maranehna di antarana geus maénkeun peran signifikan dina perkembangan hukum panyalindungan data di sakumna dunya. Ngarti kana Sejenna Prinsip Fair Praktek jeung kumaha maranéhanana kudu dilaksanakeun nyaeta kritis ka sasuai jeung hukum privasi rupa nu nangtayungan inpo pribadi.

Dina raraga di garis jeung Sejenna Fair lila urang bakal nyokot aksi responsif handap, kudu hiji breach data lumangsung:
Kami baris ngabéjaan via email
jero 7 poé bisnis
Kami baris ngabéjaan pamaké via béwara di-loka
Urang oge satuju ka Redress Prinsipna individu nu merlukeun individu boga hak ka jum'atan ngudag hak enforceable ngalawan kolektor data jeung prosesor anu kalah ka taat ka hukum. prinsip ieu merlukeun teu ngan éta individu boga hak enforceable ngalawan pamaké data, tapi ogé nu individu boga recourse ka pangadilan atawa instansi pamaréntah pikeun nalungtik jeung / atawa ngadawa non-minuhan ku prosesor data.


BISA spam Act


Bisa-spam Act nyaéta hukum anu susunan aturan pikeun email komérsial, ngawangun syarat talatah komérsial, méré panarima katuhu boga surelek dieureunkeun ti keur dikirim ka maranehna, jeung mantra kaluar hukuman tangguh pikeun pelanggaran.

Urang ngumpulkeun alamat surélék anjeun dina raraga:
Jadi saluyu jeung CANSPAM, urang satuju handap:

Lamun iraha wae Anjeun hoyong unsubscribe ti narima surelek nu bakal datang, Anjeun bisa surélék urang di

jeung urang promptly bakal nyabut anjeun ti ALL susuratan.

 

 

ngahubungan Us

Lamun aya patalékan ngeunaan kawijakan privasi ieu, Anjeun bisa ngontak urang ngagunakeun informasi di handap.

newyear2017.us
Diédit pamungkas dina 2017-01-25