Wilujeng taun énggal 2017 Tanda kutip motivational

Ngamimitian jeung sababaraha tanda petik motivational taun anyar. Urang geus loba di antarana pikeun anjeun. Ieuh!

Dieu wishing pisan happy jeung makmur Taun Anyar ka jalmi nu brings cahaya panonpoe ka kulawarga sok.

***********

Taun énggal 2017 Motivational Tanda kutip Best

Bisa poé Anjeun jadi glittery salaku inten, bisa babaturan jadi alus salaku emas, bisa jantung Anjeun cicing salaku héjo salaku Empang, sarta bisa jiwa Anjeun tetep salaku murni saperti mutiara.

*************

Kuring hayang Anjeun Bingah Taun Anyar ti handap jantung mah. Bisa Allah méré Anjeun kabagjaan jeung kakuatan pikeun nungkulan gagal taun katukang anjeun.



Bisa anjeun ngahaturanan Taun Anyar ka manusa jeung betterment dunya buron.



sapuluh, salapan, dalapan, Tujuh, genep, lima, opat, tilu, dua, hiji, hurray! Anak Taun Anyar geus! Ngarasakeun beban sarta mibanda waktu gede dihareupeun.



Kuring datang di sakuliah sunda, kasehatan, karapihan jeung kabagjaan. Maranéhanana hayang imah permanén. Kuring ditawarkeun eta alamat anjeun. Asa maranehna ngahontal doorstep Anjeun dina Taun Anyar ieu.



Taun énggal 2017 Motivational Tanda kutip Best

Kami baris muka buku. Kaca anak nu kosong. Urang bade nunda kecap dina eta diri urang sorangan. Buku disebut Kasempetan jeung bab kahiji nyaeta Poé Taun Anyar sacara. - Edith Lovejoy Pierce



kasuksésan jeung kabagjaan perenahna di anjeun. Ngabéréskeun tetep happy, jeung kabagjaan anjeun jeung anjeun bakal ngabentuk hiji host ngelehkeun ngalawan kasusah. - Helen Keller



Aya hal gede dihontal dina saban Taun Anyar, sarta unggal jeung dulur kudu nyiapkeun diri jadi gede, teu ku kecap tina sungut nu, tapi ku loba kurban. - Michael Bassey Johnson



"Dupi Taun Anyar mere Anjeun kakuatan pikeun nyanghareupan tantangan hirup jeung kawani pikeun ngaluyukeun balayar jadi pikeun nyokot unggal kaayaan ka stride Anjeun."



"The Taun Anyar méré Anjeun seger 365 poé ulin jeung -. ngeusian eta nepi ka naon bae jantung Anjeun kahayang ku kituna anjeun teu boga regrets di ahir daur taunan "

Taun Anyar Best 2017 tanda petik



"Keur kecap taun ka tukang urang kagolong kana basa taun ka tukang sacara. Jeung kecap taun saterusna sacara await sora sejen "-. T.S. Eliot, opat Quartets



Taun anyar nangtung saméméh urang, kawas bab dina buku, nungguan ditulis. Urang bisa mantuan nulis carita anu ku netepkeun tujuan. - Melody Beattie

 

Taun énggal 2017 tanda petik nu leuwih pangalusna jeung anjeun kudu patut makéna!