Lamun geus Taun Anyar Cina 2017 – Naon 2017 Sato tina Taun?

Chinese New Year is usually celebrated after a month from the original new year and it is one of the widely celebrated festivals across China. If you’re still wondering about Lamun geus Taun Anyar Cina 2017..anjeun geus di dieu di tempat katuhu.

Kumaha Cina ngagungkeun Taun Anyar Cina 2017?

lamun geus taun anyar chinese 2017
Cina boga reuni kulawarga jeung babaturan leuwih dinner tur mimitian perayaan Taun Anyar Cina cara ieu. Nu celebrations tina Taun Anyar Cina badag jeung pompous.

Loba bursa hadiah dina 2017 chinese anyar taun jeung hayang silih jeung berkah pikeun taun datang.

Naha Taun Anyar Cina sohor?

Taun Anyar Cina ieu sohor ku patani Cina ditandaan awal pepelakan anyar jeung hayang keur panén alus dina usum. tradisi geus neraskeun saprak taun sarta sarua keur dilaksanakeun diteraskeun ku generasi kiwari jeung celebrations taun anyar Cina meunang grand unggal taun.

Parios: Taun Anyar Cina 2017 tanda petik

2017 Taun Anyar Cina Sato

Unggal taun, Cina taun New boga sato nu patali jeung eta. Taun Anyar Cina 2017 Sato téh hayam jalu nyaéta. manuk bikangna.

Taun Anyar Cina 2017 hewan: hayam jalu

Taun Anyar Cina 2018 hewan: anjing

 

Lamun geus Taun Anyar Cina 2017?

Taun Anyar Cina 2017 Kaping: 28th Januari, 2017

Kami ngaharepkeun ieu dijawab patanyaan anjeun, lamun geus chinese taun énggal 2017.

 

Naon Cina ngalakukeun dina Taun Anyar Cina 2017?

Kado Beureum Amplop of Luck ka babaturan

Nu kado Cina geulis amplop beureum salaku hadiah taun anyar chinese keukeuh tuah ka babaturan jeung sumebar kabagjaan. hubungan ieu salajengna kabeungkeut jeung dinner babarengan.

Ngahias wangunan jeung warna Beureum

Wangunan nu dihias jeung grafik beureum, caps beureum jeung sakabeh bahan hiasan dina warna beureum celebrating chinese taun anyar 2017. Rupa-rupa kompetisi ogé diayakeun.

Bursting petasan – Bingah Taun Anyar Cina 2017

Kumaha bisa ngagungkeun taun anyar tanpa bursting Crackers. Cina peupeus petasan ngagungkeun taun anyar. langit ieu dicét beureum jeung petasan goyang urut sakuliah peuting. Nu celebrations anu badag jeung riungan badag gathers kira-kira titik konci di kota ngagungkeun ocassion grand ieu.

Parios: Taun Anyar Cina wallpaper 2017
sholat

neneda Cina jeung ayat chinese dina Taun Anyar Cina 2017.

Kami ngaharepkeun anjeun kapanggih artikel urang newsworthy jeung bakal babagi ieu jeung babaturan jeung kulawarga. Kami ngaharepkeun ayeuna anjeun geus jelas jeung Lamun geus Taun Anyar Cina 2017 jeung Taun Baru Cina 2017 hewan?