Taun énggal 2017 Status Facebook

Bingah taun anyar Status Facebook dieu jeung urang boga koleksi dina siap anjeun.

Asa seuri ti bangbarung taun datang, Whispering 'bakal happier' - Alfred Tennyson

"Resolusi Taun Anyar sacara: Pikeun sabar fools leuwih gladly, disadiakeun ieu teu ajak ka nyokot up leuwih waktu mah. - James Agate

Wilujeng taun énggal 2017 Facebook status

"Jalma anu méré thee awak hiji, kdu eta jeung kalemahan; tapi Anjeunna anu méré thee Soul, angkatan thee jeung resolusi. employ eta, jeung thou rupa wijaksana; jadi bijaksana jeung thou rupa happy. - Akhenaton

"A taun anyar brings teu ngan kabagjaan, ngajadikeun urang senang jeung harepan ka minuhan dreamz urang atawa awal anyar kahirupan urang. janten, sataun anyar pisan husus ka dulur. - Santonu Kumar Dzar

"Ieu mangrupa taun anyar. A awal anyar. Jeung hal bakal ngarobah - Taylor
Kitu Taun Anyar nu approaching 2017 anjing laut jantung Anjeun sareng amoy jeung brings hiji isukan caang jeung kavling potentials anyar. Wilujeng taun énggal….

Taun Anyar Status Facebook

kahayang pangalusna mah anjeun,
Great mimiti pikeun Jan, Cinta keur Feb,
karapihan keur Maret, No worries keur April,
fun pikeun May, Joy keur Juni ka Nov,
Kabagjaan pikeun Dec.
Boga untung jeung éndah 2017

Wilujeng taun énggal 2017 Status Facebook

Marilah urang poho takwa urang, hayu sadaya ngimpi urang jadi jelas, hayu urang jadi leuwih ekspresif, hayu urang jadi considerate jalma di sabudeureun urang taun ieu. A Taun Anyar hadir kalawan glows of amoy dina pikiran urang. Ieu ngeusi urang jeung kapercayaan anyar jeung kawani pikeun ngamimitian anew. Taun ieu hayu urang muhasabah wrongdoings urang jeung nyoba pangalusna urang jadi alus.

Salaku Taun Anyar nandaan awal anyar, hayu urang papanggih jalma alus, hayu urang jadi leuwih adventures sarta anggap urang nyieun kavling kenangan taun ieu. Salaku Taun Anyar aya dina kartu we geus datang nepi ka Images sateuacanna Bingah Taun Anyar pikeun pencinta jeung babaturan.

 

Dear kabogoh mah,
Abdi hoyong nyium Anjeun
On 31st Désémber Ti 11:59 WIB Pikeun 12:01 Kami
Jadi kuring bisa boast Hiji gede pisan tungtung Pikeun 2016 &
Boast Hiji endah pisan Mimitian Pikeun The Taun Anyar 2017.
Kahayang U A Bingah Taun Anyar 2017 !!!

Salaku taun anyar renews sagala kabagjaan jeung tidings alus, asa sumanget galumbira ngajaga glowing di jantung Anjeun salawasna!
Wilujeng taun énggal!

Ι can kungsi fοrget Αrms kabuka Anjeun, Υour siap-to-ngadangukeun Εars, hate jenis Υour Αnd lοve miara Anjeun pikeun Μe! Wishing hugs haneut yοu Αnd kavling lοve keur New Υear!

Little kenop ngonci gedé kabuka;
kalimah basajan ngagambarkeun pikiran gede;
seuri Anjeun bisa cageur blok jantung;
Jadi tetep dina mesem, eta batu.
Wilujeng taun énggal 2017!